Ηλυσιακός – ΑΟ Θήρας 0-3: Εύκολο ποδαρικό με νίκη οι νησιώτισσες

Newsroom
Ηλυσιακός – ΑΟ Θήρας 0-3: Εύκολο ποδαρικό με νίκη οι νησιώτισσες

bet365

Ποδαρικό στο 2022 με νίκη για τον ΑΟ Θήρας που πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα του Ηλυσιακού επικρατώντας με 3-0.

Η γηπεδούχος ομάδα αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό της Μαρία Σωτηρίου με την Ντέσα Λέγκρος να παίζει ως ακραία, ενώ στον ΑΟ Θήρας έκανε την επανέμφάνιση της μετά από δίμηνη αποχή η Χόλτσον.

Ο Ηλυσιακός μόνο στο τρίτο σετ έβαλε κάποια στιγμή δύσκολα στον ΑΟΘ όταν προηγήθηκε με 6-3 και 7-5 αλλά τα σερβίς της Μίτροβιτς έφεραν το 7-12 χωρίς να υπάρχουν άλλες ανατροπές.

Διαιτητές: Ράντσιου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Τα σετ: 17-25, 12-25, 20-25 σε 66'

*Οι πόντοι του Ηλυσιακού προήλθαν από 1 άσσο, 25 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 5 άσσους, 41 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Νίκος Κωστακόπουλος): Λέγκρος 10 (8/24 επ., 1 άσσο, 1 μπλοκ, 44% υπ.-11% άριστες), Σέβκενεκ 1 (1/2 επ.), Ζίγκα 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Τζαλαλή 2 (2/5 επ.) Ράντοβιτς 8 (8/26 επ., 54% υπ. - 14% άριστες), Παπαδέδε 3 (3/16 επ., 50% υπ. - 00% άριστες), / Λεωνίδου (λ, 60% υπ.-13% άριστες), Παυλέα (λ), Μπλιάτσου 1 (1/9 επ.), Μιχελάκου, Σύλλα.

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Χόλστον 7 (6/14 επ., 1 μπλοκ), Άμποτ 16 (13/27 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 75% υπ. - 13% άριστες), Διάλλα 5 (4/9 επ., 1 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 4 (0/4 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Μίτροβιτς 11 (9/24 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 74% υπ. - 43% άριστες), Αργυρίου 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ) / Αρτακιανού (λ, 82% υπ. - 55% άριστες), Δροσοπούλου, Αδαμοπούλου 2 (2/7 επ.), Γκόλτσιου.

Η γνώμη του πάγκου

Νίκος Κωστακόπουλος (Προπονητής Ηλυσιακού): «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά στο δεύτερο κάναμε μεγάλη κοιλιά με πολλά λάθη. Η Σαντορίνη δεν είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς και γι'αυτό χθες κάναμε δυνατή προπόνηση. Το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες αγωνιστικές μέχρι να παίξουμε τους αγώνες που θέλουμε να χτυπήσουμε για να πάρουμε βαθμούς».

Κώστας Παπαδόπουλος (Προπονητής ΑΟ Θήρας): «Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με επιτυχία και με μία καλή εμφάνιση. Η σημερινή νίκη είναι σημαντική, καθώς η ομάδα προέρχονταν από τη διακοπή λόγω των εορτών και κάτι τέτοια ματς κρύβουν παγίδες. Τα κορίτσια όμως έδειξαν σοβαρότητα, ενώ είμαι ικανοποιημένος, και από την εμφάνιση της Χόλστον, που αγωνίστηκε για ενάμισι σετ, έπειτα από τον τραυματισμό, που την άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχίζουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και στη συνέχεια…».

Αμαζόνες

Πορφύρας – Αμαζόνες 1-3: Τρίποντο ελπίδας για οκτάδα

Με το τρίποντο επιστρέφουν από τον Πειραιά οι Αμαζόνες μετά την επικράτησή τους με 3-1 σετ επί του Πορφύρα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πανηγύρισε την 6η της φετινή νίκη που την κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την οκτάδα.

Ο Πορφύρας πάλεψε το παιχνίδι με εξαίρεση το πρώτο σετ δείχνοντας καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, αυτών της Αλισάνοβα και της Ποντικάκη.

Οι Αμαζόνες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έκαναν εύκολα το 1-0 σετ με 25-14, όμως στη συνέχεια οι αθλήτριες του Βασίλη Πανδή ανέβασαν την απόδοσή τους και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας 25-23.

Το τρίτο και το τέταρτο σετ κρίθηκαν με παρόμοιο τρόπο, με τις Αμαζόνες να προηγούνται 24-20, ο Πορφύρας μείωσε σε 24-22 είχε και κόντρα επιθέσεις (στο τρίτο σετ η Ροντρίγκες κάρφωσε, οι διαιτητές έδωσαν άουτ και οι γηπεδούχοι ζητούσαν επαφή στο μπλοκ) που δεν τελείωσε, με τις φιλοξενούμενες στη συνέχεια να παίρνουν τα σετ και στο φινάλε τη νίκη.

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πρέντζας, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Ανδρέου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Τα σετ: 1-3 (14-25, 25-23, 22-25, 22-25)

Η γνώμη του πάγκου

Βασίλης Πανδής (Προπονητής Πορφύρα): «Πρώτον Καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπου εκτός από τον αντίπαλο στην άλλη πλευρά του φιλέ είχαμε να αντιμετωπίσουμε για ακόμη μια φορά πολλά προβλήματα δικά μας, απουσιών ή αποχής παικτριών από τις προπονήσεις. Αγωνιστικά εκτός από το πρώτο σετ, δεδομένων των προβλημάτων, σταθήκαμε πολύ καλά και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το τρίτο σετ δε, που κάναμε μια πολύ δύσκολη ανατροπή το χάσαμε από διαιτητικό λάθος στο τέλος. Είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεχάσουμε σήμερα κιόλας γιατί σε τρεις μέρες παίζουμε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για μας με το Μαρκόπουλο».

Λεωνίδας Γαϊτανάκης (προπονητής Αμαζόνων): «Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς... Ο Πορφύρας εκτός του ότι έχει μια πολύ δύσκολη έδρα, σήμερα πραγματικά μας πίεσε πολύ από το σερβίς, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα