Κύπελλο Γυναικών: Φαβορί η ΑΕΚ, για την έκπληξη ο Άρης (vids)

Newsroom
ΑΕΚ - Άρης

bet365

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ, Όλγα Στράντζαλη - Σάρα Τσάριτς και οι παίκτριες του Άρη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου - Μπέτα Ντούμαντσιτς μίλησαν για τη «μάχη» των ομάδων τους στα ημιτελικά.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Λουτράκι ως η κάτοχος του τίτλου, τον οποίο κατέκτησε για πρώτη φορά πέρσι στην Άρτα και όπως τόνισαν Όλγα Στράντζαλη και Σάρα Τσάριτς θέλουν να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους ελληνικό τίτλο.

«Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στο Final-4, κουβαλόντας και τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα πέρσι. Σ' έναν ημιτελικό όλα μπορούν να συμβούν και δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ», είπε η Όλγα Στράντζαλη με την Ελληνίδα ακραία να συμπληρώνει: «Κάθε χρονιά που παίζω θέλω να κερδίζω κάτι και στην Ελλάδα δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρω έναν τίτλιο. Ελπίζω να σπάσω το ρόδι φέτος, να γίνει αρχή με το Κύπελλο και γιατί όχι το πρωτάθλημα στη συνέχεια»

Από την πλευρά της η Σέρβα διαγώνια σημείωσε: «Οι προσδοκίες είναι πάντα ύψηλες. Ξέρουμε τον Άρη και νομίζω ότι αν παίξουμε αυτό που μπορούμε εμείς θα κερδίσουμε. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση με τον τίτλο του φαβορί και θεωρώ οτι όλα είναι στο χέρι μας. Είχαμε την τύχη καθώς αποφύγαμε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και τώρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στον αγώνα με τον Άρη για να βρεθούμε στον τελικό».

Ο Άρης επιστρέφει σε φάιναλ φορ Κυπέλλου μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και όπως ανέφεραν Παναγιώτα Ξανθοπούλου και Μπέτα Ντούμαντσιτς κατεβαίνουν στο Λουτράκι γεμάτες αυτοπεποίθηση και αποφασισμένες για να δώσουν το 100%.

«Ο ημιτελικός με την ΑΕΚ είναι ένα νόκ άουτ ματς όπου ισχύει το ο θάνατος σου, η ζωή μου και περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση. Η ΑΕΚ είναι δεδομένα μια δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς δίνουμε το 100% σε κάθε ματς», είπε η Ξανθοπούλου η οποία πέρσι πανηγύρισε στην Άρτα με τη φανέλα της Ένωσης (στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν) και είναι η μοναδική αθλήτρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης με εμπειρία από (ελληνικό) Final-4.

«Συμβουλές ιδιαίτερες δεν έχω δώσει, αλλά εξήγησα στα κορίτσια πως είναι πραγματικά κάτι όμορφο και ξεχωριστό. Είναι μια γιορτή που πρέπει να απολαύσουν».

Από την πλευρά της η Ντούμαντσιτς χαρακτήρισε τον Άρη «τυχερό» στην κλήρωση καθώς θεωρεί ότι «οι άλλες δύο ομάδες είναι πιο δυνατές, αλλά σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη», ενώ έδειξε πολύ αισιόδοξη για την ομάδα της: «Είμαστε λίγο καιρό μαζί, ωστόσο ανεβαίνουμε συνεχώς. Έχουμε καλή ομάδα, καλές αθλήτριες, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παλέψουμε μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα