Final-4 Γυναικών: Χαμηλοί τόνοι από τους προπονητές των φιναλίστ

Final-4 Γυναικών: Χαμηλοί τόνοι από τους προπονητές των φιναλίστ

bet365

Οι προπονητές των Παναθηναϊκού, ΑΟ Θήρας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μίλησαν για το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, κρατώντας χαμηλούς τόνους εν' όψει της γιορτής του ελληνικού βόλεϊ. ΑΡΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φώτης Καρακούσης

Μετά τις αρχηγούς των τεσσάρων φιναλίστ και με φόντο το πανέμορφο γεφύρι της Άρτας, τον λόγο αναφορικά με το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών πήραν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστα. Οι Βλάντομιρ Βάσοβιτς του ΑΟ Θήρας, Γιάννης Καλμαζίδης του Παναθηναϊκού, Μάρκο Φενόλιο του ΠΑΟΚ και Οτσάλ Γιουνούς της ΑΕΚ, κράτησαν χαμηλούς τόνους και δεν θέλησαν να χρήσουν κάποια ομάδα φαβρί.

Βάσοβιτς: «Πολύ περήφανος που είμαστε στο final-4»

Αρχικά τον λόγο πήρε ο τεχνικός του ΑΟ Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, με τον προπονητή της ομάδας που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, κάνοντας την έκπληξη στα προημιτελικά, να αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα μου, με τα αποτελέσματα που έφερε στα προηγούμενα ματς, κατάφερε να αποτελεί μέρος του Φάιναλ Φορ. Είναι μεγάλη τιμή για όλο το σύλλογο. Θέλω η ομάδα μου να δώσει το 100% για να συνεχίσει τις εκπλήξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία και καλά παιχνίδια».

Καλμαζίδης: «Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Από την πλευρά του ο προπονητής του περσινού τροπαιούχου Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατες το εχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα.

Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο. Εύχομαι καλούς αγώνες».

Φενόλιο: «Μεγάλη μας ευκαιρία να παίξουμε δυνατά παιχνίδια»

Ο Ιταλός τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο ανέφερε με την σειρά του: «Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Γιουνούς: «Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Τέλος ο Οτσάλ Γιουνούς, προπονητής της ΑΕΚ που σήμερα έγινε πατέρας, ανέφερε: «Μετά από το 2019 είμαστε στο Final-4 είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστώ όλους».

Για την επίσκεψή του στην Ελλάδα ως Ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας και αν είχαν υπάρξει συζητήσεις με την ΑΕΚ τότε ή με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα: «Φυσικά, σαν προπονητής είχα την φιλοδοξία να δουλέψω ως πρώτος προπονητής, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όταν είχα ξεκινήσει με την Εθνική δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή κάποια συζήτηση, όμως όταν είχα ξεκινήσει την θητεία μου στην Εθνική Τουρκίας, δεν περίμενα ότι θα υπογράψω εκείνη την στιγμή».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα