Κύπελλο Γυναικών: Θέτιδα – Λαμία για το τρίτο εισιτήριο του final-4.

Newsroom
Κύπελλο Γυναικών: Θέτιδα – Λαμία για το τρίτο εισιτήριο του final-4.

bet365

Το τρίτο εισιτήριο για το final-4 του Κυπέλλου γυναικών θα βρει κάτοχο αύριο το βράδυ (18:00) με την ολοκλήρωση του αγώνα στο Γ. Γεννηματάς.

Θέτιδα και Λαμία διεκδικούν την παρθενική τους συμμετοχή σε final-4 Κυπέλλου, όπου υπενθυμίζουμε έχουν ήδη προκριθεί Παναθηναϊκός και Ηλυσιακός, ενώ ο τέταρτος προημιτελικός (Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας) θα διεξαχθεί στις 23/2.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν στη Βούλα, καθώς στις 4 Δεκεμβρίου είχε προηγηθεί η αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Volley League όπου η Θέτις επικράτησε με 3-2, παίζοντας ουσιαστικά χωρίς τις Ρουσνατσένκο, Άκτας (είχαν μπει μόνο για σερβίς) και η Λαμία χωρίς τον προπονητή της Ηλία Αγγέλη.

Δύο μήνες αργότερα η Θέτις έχει και πάλι δύο μεγάλα ερωτηματικά καθώς οι Ανθούλη, Μανιατογιάννη είναι αμφίβολες (δεν αγωνίστηκαν ούτε εναντίον του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάβββατο) και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

«Σίγουρα μας έχει επηρεάσει η κατάσταση των τελευταίων ημερών, αλλά τα αφήνουμε όλα στην άκρη και σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Είναι ένας πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στο final-4», σχολίασε ο Γιώργος Ρούσης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας Ηλίας Αγγέλης σχολίασε: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση όμως και έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι. Σίγουρα θα παλέψουμε για τη νίκη, η οποία θα είναι ιστορική για την ομάδα μας. Ο ΑΟ Λαμίας έχει 9 χρόνια από την ημέρα ίδρυσής του και ενδεχόμενη πρόκριση θα γεμίσει χαρά όλη τη πόλη της Λαμίας».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 18.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Λαμίας 2013

Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Παπανικολάου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα