Ολυμπιακός: Επιστρέφουν Ευρώπη και οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν Ευρώπη και οι Πειραιώτες

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός: Επιστρέφουν Ευρώπη και οι Πειραιώτες

bet365

Την απόφαση να επιστρέψει η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ευρώπη πήραν στον Ολυμπιακό και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί σε ποια διοργάνωση θα γίνει.

Μετά από έναν χρόνο που έμεινε εκτός Ευρώπης με απόφαση της διοίκησης λόγω κυρίως του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει πως θα παίξουν και πάλι εκτός συνόρων, απλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η διοργάνωση. Οι πρωταθλητές έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Champions League, αλλά η συγκεκριμένη διοργάνωση και πολλά χρήματα χρειάζονται, αλλά και οι πιθανότητες διάκρισης είναι λίγες.

Αν δεν παίξει εκεί θα μπορεί να παίξει στο Challenge Cup αν και εφόσον υπάρχει κενή θέση. Όλα αυτά τα χρόνια κενή θέση υπάρχει και λογικά πρόβλημα δεν θα υπάρξει, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό ακόμα γλυκοκοιτάζουν το Champions League. Αν γίνει αυτό τότε θα πρέπει να δουν και το γήπεδο που θα αγωνίζονται, με την Γλυφάδα, το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ να είναι τα μοναδικά στην Αττική που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν όλες τις πιθανότητες και θα αποφασίσουν αν θα κατέβουν στο Champions League, αποφασίζοντας και το γήπεδο που θα αγωνίζονται ή στο Challenge Cup που λογικά ξαναλέμε θα υπάρχουν θέσεις όπως υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα