Περούτζια-Μόντενα: Με ασταμάτητο Λεόν προκρίθηκε στα ημιτελικά στο «χρυσό σετ»!

Gazzetta team
Περούτζια-Μόντενα: Με ασταμάτητο Λεόν προκρίθηκε στα ημιτελικά στο «χρυσό σετ»!

bet365

Μεγάλη Περούτζια στο ιταλικό ντέρμπι κόντρα στην Μόντενα. Η ομάδα Βιτάλ Χέινεν επικράτησε με 3-0 της Μόντενα πήρε με άνεση και το «χρυσό σετ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Έχοντας χάσει στο πρώτο προημιτελικό από την Μόντενα με το άνετο 3-0, η Περούτζια βρισκόταν σήμερα στη ρεβάνς με την πλάτη στον τοίχο. Ο Λεόν ωστόσο είχε άλλη άποψη και πραγματοποιώντας μια από τις γνωστές του εξαιρετικές εμφανίσεις οδήγησε την ομάδα του στο 3-0 (25-23, 25-18, 25-21) στέλνοντας το ματς στο «χρυσό σετ» στο οποίο οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο κερδίζοντάς το 15-5, παίρνοντας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Μια νίκη απόλυτα δίκαιη καθώς με εξαίρεση το πρώτο σετ στο οποίο η Μόντενα απείλησε σε μεγάλο βαθμό την Περούτζια, στα υπόλοιπα οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο και ειδικά στο «χρυσό σετ» στο τάραφλεξ βρισκόταν μόνο αυτή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακός Λεόν που σταμάτησε στους 24 πόντους με τον Πλοτνίτσκι να ακολουθεί με 17 και τον Ρίτσι να έχει 10. Για τους ηττημένους ο Βετόρι με 14 ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά φυσικά δεν έφτανε για να κάνει κάτι καλό η ομάδα του.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα