Ο κοροναϊός «απειλεί» και το βόλεϊ

Ο κοροναϊός «απειλεί» και το βόλεϊ

bet365

Οι αγώνες του Μιλάνο με την Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη για το Challenge Cup θα γίνουν και οι δύο στην Εσθονία, τα ματς στην Ιταλία αναβλήθηκαν και οι τούρκικες ομάδες ζητάνε να πάνε Ιταλία για τα Κύπελλα Ευρώπης λόγω κοροναϊού.

Ο κοροναϊός ήταν δεδομένο πως θα είχε αντίκτυπο και στον αθλητισμό, με το βόλεϊ φυσικά να μην αποτελεί εξαίρεση. Ήδη το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν διεξήχθη κανένας αγώνας στην γειτονική χώρα, ενώ και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και συγκεκριμένα στο Challenge Cup έχουμε μία σημαντική αλλαγή. Για την ακρίβεια την προηγούμενη Τετάρτη είχε αναβληθεί η αναμέτρηση του Μιλάνο με την Σααρέμα.

Οι αγώνες των δύο ομάδων θα διεξαχθούν τελικά στην Εσθονία είτε Τρίτη-Τετάρτη, είτε Τετάρτη-Πέμπτη. Θυμίζουμε πως στον πάγκο της Σααρέμα κάθεται ο Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ σε αυτόν της Μιλάνο ο Πιάτσα, με τον Όκολιτς να αγωνίζεται στους Ιταλούς.

Αυτή πάντως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή, καθώς όσο τα κρούσματα στην Ιταλία αυξάνονται, τόσο μεγαλώνουν και οι αντιδράσεις των άλλων χωρών. Η Τουρκία έχει κινηθεί παρασκηνιακά ζητώντας να μην γίνουν αγώνες στην Ιταλία, καθώς στο Champions League Γυναικών, η Φενέρ και η Εξασίμπασι παίζουν με Νοβάρα και Σκαντίτσι αντίστοιχα. Λογικά τους Τούρκους θα ακολουθήσουν και άλλες ομοσπονδίες.

Παρακάτω δείτε το πρόγραμμα που έχουν οι Ιταλικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών όπου δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες αλλαγές.

Champions League Ανδρών:

Κνακ Ροζελάρε-Τσιβιτανόβα

Τρεντίνο-Γιαστρζέμπσκι

Φακέλ-Περούτζια

Champions League Γυναικών

Φενέρμπαχτσε-Νοβάρα

Σκαντίτσι-Εξασίμπασι

Στουτγάρδη-Κονελιάνο

CEV Cup Ανδρών

Μόντενα-Αζαξιό

CEV Cup Γυναικών

Μπούστο Αρσίζιο-Ντιναμό Καζάν

Challebge Cup Ανδρών

Μιλάνο-Σααρέμα

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα