Μαρινάκης: «Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια» (vids)

Newsroom
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις μετά τον ευρωπαϊκό τελικό στο βόλεϊ γεμάτος ικανοποίηση. Τι υπογράμμισε ο Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Μαρινάκης - που μίλησε στη COSMOTE TV - ήταν σαφώς πολύ χαρούμενος για το νέο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού. Ειδικότερα επισήμανε: «Σήμερα (το βράδυ της Τετάρτης όταν έγινε αυτή η δήλωση δηλαδή) έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό και Ευρώπη! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών!

Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κα τις περισσότερες φορές το κάνουμε. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, σχολίασε για το ευρωπαϊκό τρόπαιο των Πειραιωτών:

«Το μόνο που θα πω είναι, ότι θα συνεχίσουμε, όσο είμαστε σε αυτή τη θέση, να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού υπερήφανο, για τις ομάδες που έχει».

@Photo credits: eurokinissi