ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Με 61 ομάδες το OLYMPIA MASTERS

Με 61 ομάδες το OLYMPIA MASTERS

Με 61 ομάδες το OLYMPIA MASTERS

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 61 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες θα ανοίξει το πρωί της Πέμπτης (5/7) η αυλαία του OLYMPIA MASTERS.

Το OLYMPIA MASTERS είναι το τρίτο κατά σειρά major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και η τρίτη διοργάνωση Masters που φιλοξενείται από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που θέλει να προβάλει τις αξίες του αθλητισμού στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή (19/07) με του αγώνες των προκριματικών. Συνολικά 38 ομάδες στους άνδρες και 23 στις γυναίκες θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια ανά φύλο για τα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, οι αγώνες των οποίων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. Το τουρνουά θα κορυφωθεί την Κυριακή με τους τελικούς, όπου θα προκύψουν οι νικητές και οι νικήτριες.

Χορηγοί του OLYMPIA MASTERS είναι το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σμαρνάκης (Ι.Ι.Ε.Κ.), η εταιρεία παραγωγής ελαιόλαδου Iliaki Elaiourgia, η εταιρεία Καλομοίρης, το εστιατόριο Πιπερίτσα και η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ.

Οι διαιτητές του OLYMPIA MASTERS

Πέτρος Κουτσής

Παναγιώτα Ράντσιου

Μαρία Τσιούλα

Έλενα Λιδωρικιώτη

Βασιλική Κυργιαλάνη

Κωνσταντίνα Μπίτσικα

Ανδρέας Λιναρδάτος

Ευθύμιος Σιακαβέλλας

Χριστίνα Σαραπτσή

Γεωργία Ιωάννου

Κυριακή Γεωργάκη