Δεκαήμερη προθεσμία σε τέσσερις από την ΕΕΑ

Φώτης Καρακούσης
Δεκαήμερη προθεσμία σε τέσσερις από την ΕΕΑ

bet365

Οκτώ ομάδες της Volley League πήραν κανονικά άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ στους Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ηρακλή, Παναχαϊκή και Κηφισιά δόθηκε παράταση δέκα ημερών.

Κανονικά θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Volley League, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε κανονικά άδεια στις 8 από τις 12 ομάδες της Λίγκας. Στις άλλες τέσσερις έδωσε προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.

Αναβολή εξέτασης ΠΑΕ για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 27.10.16

Χορηγήθηκε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ :

1. ΤΑΠ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2. ΤΑΠ ΟΣΦΠ

3. ΤΑΠ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

4. ΤΑΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

5. ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

6. ΤΑΠ ΠΑΟΚ

7. ΤΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

8. ΤΑΠ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Στα ακόλουθα ΤΑΠ τάσσεται προθεσμία 10 ημερών για τη συμπλήρωση των φακέλων τους:

1. ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

2. ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

3. ΤΑΠ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

4. ΤΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» εξέτασε τους φακέλους των 12 ΤΑΑ για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Εξασφάλισαν απ΄ευθείας πιστοποιητικό τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου.

Τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΟΠ Κηφισιά και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 πήραν δεκαήμερη προθεσμία για συμπλήρωση των φακέλων τους και θα επανεξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Μέχρι τότε θα αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ενώ οι εκπρόσωποι τους δεσμεύτηκαν να τακτοποιήσουν άμεσα τις εκκρεμότητες.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Παντελής Ταρνατόρος και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης οι οποίοι εκτός των άλλων ενημέρωσαν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την εξυγίανση όλων των ΤΑΑ από παλαιότερες χρήσεις».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα