Να παραμείνει στην ελίτ θέλει ο ΑΟ Θήρας (pics)

Φώτης Καρακούσης
Να παραμείνει στην ελίτ θέλει ο ΑΟ Θήρας (pics)

bet365

Με μία ξεχωριστή παρουσίαση, ο ΑΟ Θήρας έκανε τα αποκαλυπτήρια του φετινού ρόστερ και έθεσε ως στόχο την παραμονή στην ελίτ για πολλά χρόνια.

Ήρθε πριν δύο χρόνια σαν κομήτης στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και μέσα σε αυτό το διάστημα έχει δείξει πως αν υπάρχει μεράκι και δουλειά όλα μπορούν να συμβούν, μέχρι και το θαύμα της συμμετοχής σε τελικό πρωταθλήματος όπως έγινε πέρσι. Αναφερόμαστε φυσικά στον ΑΟ Θήρας, με την ομάδα της Σαντορίνης να κάνει σε κεντρικό ξενοδοχείο την παρουσίαση της φετινής της ομάδας, μια παρουσίαση ξεχωριστή από όσες έχουμε συνηθίσει.

Σκοπελίτης: «Εκτός απο τον τουρισμό, η Σαντορίνη γίνεται γνωστή και για τον αθλητισμό»

Αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σκοπελίτης, υποστήριξε ότι «στόχος της διοίκησης είναι να συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κρατηθεί ο ΑΟ Θήρας στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

Είμαστε περήφανοι που η Σαντορίνη είναι γνωστή εκτός από τον τουρισμό αλλά και από τον αθλητισμό της. Η εμπιστοσύνη των γονιών να φέρνουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και η στήριξη των χορηγών και των φιλάθλων που αποτελούν τον έβδομο παίκτη της ομάδας, μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια.»

Πατηνιώτη: «Και γιατί να μην πάρουμε το πρωτάθλημα»;

Η Ελένη Πατηνιώτη, κόρη του ταμία της ομάδας Σπύρου Πατηνιώτη ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, αναφέροντας μεταξύ άλλων « Και γιατί όχι, να πάρουμε και το πρωτάθλημα..».

Οικονόμου: «Να παραμείνουμε στην τετράδα»

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε, ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: « Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε στην τετράδα πρωταθλήματος. Είναι προτιμότερο για μια ομάδα να μείνει στην κορυφή, παρά να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα και μετά να καταρρεύσει.

Καλό είναι να υπάρχουν μεγάλοι στόχοι αλλά για να φτάσουμε εκεί και να παραμείνουμε στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ, χρειάζεται πρώτα να γίνουμε ομάδα να λειτουργήσουμε σαν σύνολο, να είμαστε πρώτα στην τετράδα και στη συνέχεια τον Απρίλιο θα δούμε πως θα είμαστε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μέχρι τότε η μπάλα χαμηλά και σκληρή δουλειά.»

Για την απουσία της περυσινής ΜVP του πρωταθλήματος Μπρίνκμαν, σχολίασε: « Ευτυχώς για αυτήν και δυστυχώς για μας είχε ένα προσωπικό θέμα εγκυμοσύνης, αλλά με τη βοήθεια της διοίκησης κινηθήκαμε αστραπιαία και βρήκαμε την αντικαταστάτρια της. Οι τρεις ξένες που έχουμε φέτος (Οστοϊτς, Τέρζιτς, Ζντοβτς) είναι υψηλού επιπέδου και ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Φέτος αυτό έγινε πραγματικότητα.»

Για την παρθενική αναμέτρηση στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, τον Δεκέμβριο, υποστήριξε: « Στην Ευρώπη θα κάνουμε με την παρθενική μας συμμετοχή με αντίπαλο την Χαποέλ και στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε αυτή την πρώτη μας παρουσία και ελπίζουμε το ταξίδι να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται. Είναι κατι πρωτόγνωρο για μας , τους φιλάθλους, το νησί, η διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού αγώνα.»

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα