Πρώτο όχι από Γκόμεζ και αγωνία σε ΠΑΟΚ

Πρώτο όχι από Γκόμεζ και αγωνία σε ΠΑΟΚ

Πρώτο όχι από Γκόμεζ και αγωνία σε ΠΑΟΚ

bet365

Στο... κενό έπεσε η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Ερνάντο Γκόμεζ με τον διαγώνιο από την Βενεζουέλα να μην την δέχεται. Αγωνία στον «δικέφαλο» για όλα τα μέτωπα.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί μαγική για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και κατάφερε να φέρει πάνω από 10.000 κόσμο για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος βόλεϊ, κάτι που στην χώρα μας δεν είχε ξαναγίνει. Με δεδομένη και την απόφαση να συμμετάσχει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς.

Έμοιαζαν όμως γιατί όπως φαίνεται δεν είναι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του προγραμματισμού για την ερχόμενη χρονιά. Στον ΠΑΟΚ όπως είναι φυσικό θέλουν να κρατήσουν όλα τα... βαριά χαρτιά τους και κυρίως τους Γκόμεζ, Χιμένες και Κουρνέτα.

Ωστόσο τα πράγματα με τον Γκόμεζ δεν πήγαν όπως θα τα περίμεναν. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε θα αποχωρήσει, η πρώτη πρόταση του «δικεφάλου» έπεσε στο κενό. Βέβαια είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλες, όμως ένα όχι, πάντα καλό δεν το λες.

Εκτός όμως από τον Γκόμεζ, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή και του Γιάννη Καλμαζίδη, όπου και εκεί οι πιθανότητες να μείνει είναι σαφώς περισσότερες, όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Μια συμφωνία που αν έρθει θα έρθουν και αυτές με τους παίκτες, μιας και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τους.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ακόμα υπάρχει χρόνος, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να παραμείνει η συνταγή που χάρισε στον ΠΑΟΚ το πρώτο του νταμπλ και που στο κάτω-κάτω δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να αλλάξει.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα