Κορονοϊός: Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από την ΑΕΚ στο νοσοκομείο «Αττικόν» (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από την ΑΕΚ στο νοσοκομείο «Αττικόν» (vid)

bet365

Δύσκολες ώρες περνάει η χώρα μας καθώς ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας του κορονοϊού αυξάνεται καθημερινά. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους γιατρούς και τον κόσμο που βρίσκεται στα νοσοκομεία και δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Μεταξύ αυτών και η αθλήτρια γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Ελενα Κουντουρά η οποία μαζί με τον παλαίμαχο αθλητή και αρχηγό των «κιτρινόμαυρων» Μιχάλη Κακιούζη και τη δημοσιογράφο Δώρα Παντέλη, μοίρασαν τρόφιμα και χυμούς στο Αττικό Νοσοκομείο.

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Έλενα Κουντουρά, ο παλαίμαχος αθλητής και αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, Μιχάλης Κακιούζης, και η δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη, μοίρασαν τρόφιμα και χυμούς στο Αττικό Νοσοκομείο. Πρόκειται για άλλη μια κίνηση στήριξης προς τους ιατρούς που εφημερεύουν και δίνουν το δικό τους αγώνα για να βοηθήσουν όλους τους πολίτες! Μένουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι μας για εμάς και τους γύρω μας! #aek #aekwomenvolleyball #aekwomenvolley #stayhome #menoumespiti #aekfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK (@aek_athleticclub) στις

 

Τελευταία Νέα