Κλείνει από νωρίς το ρόστερ του o ΠΑΟΚ

Κλείνει από νωρίς το ρόστερ του o ΠΑΟΚ

Κλείνει από νωρίς το ρόστερ του o ΠΑΟΚ

bet365

Προγραμματισμός που δεν συνηθίζεται στην χώρα μας από τον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την συμφωνία και με την Βεργίδου να ψάχνει μόνο μία ξένη διαγώνια για να ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Μπορεί και τυπικά η Volley League Γυναικών να ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν και η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως δεν θα γίνουν παιχνίδια και το πρωτάθλημα το κατακτά η πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα (στην προκειμένη ο Ολυμπιακός). Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πως θα διεξαχθεί το ερχόμενο πρωτάθλημα, δηλαδή με δύο ομίλους των 7 ή οι 14 ομάδες θα παίξουν κανονικά όλες μαζί.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ παραδίδοντας μαθήματα προγραμματισμού έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του. Οι Θεσσαλονικείς μετά και την συμφωνία με την πασαδόρο Όλγα Βεργίδου, έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, καθώς μένει μόνο η ξένη διαγώνια, εκτός αν φυσικά βρεθεί κάτι καλό και υπάρξει κάποια μεταγραφή έκπληξη.

Η Βεργίδου είναι η τρίτη παίκτρια που πέρσι έπαιζε στον Παναθηναϊκό και φέτος θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τις Πότοκαρ και Καλαντάτζε να είναι οι άλλες δύο, ενώ επίσης αποκτήθηκαν και οι Μερτέκη και Γεωργιάδου. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Χαντάβα, Αλμπουκέρκι, Καζορόφσκα, Έρτσεν και Μυρίδου, ενώ τον ίδιο δρόμο είναι πιθανό να ακολουθήσει και η Ελένη Κιόση.

Αν ξαναλέμε δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο νέος ΠΑΟΚ θα έχει την Βεργίδου στην πάσα, τις Πολυνοπούλου, Καλαντάτζε στο κέντρο, ενώ για τη θέση αυτή υπάρχουν και οι Καραφουλίδου, Κωνσταντινίδου. Στα άκρα θα είναι οι Πότοκαρ και Μερτέκη (είναι δύσκολο να αποκτηθεί δεύτερη ξένη, από την στιγμή που αποκτήθηκε η Μερτέκη), με τις Κυπαρίσση και Κλέπκου να έρχονται από τον πάγκο και λίμπερο οι Γεωργιάδου, Ξανθοπούλου.

Όπως αναφέραμε και πριν το βάρος θα πέσει πλέον στην διαγώνιο, όπου στόχος είναι να αποκτηθεί μια παίκτρια που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Μίχαλ Μάσεκ. Αν τελικά δεν μείνει και η Κιόση, θα αποκτηθεί και αναπληρωματική διαγώνια. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει στο 80 αν όχι στο 90% τον σχεδιασμό του και ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όπου οι στόχοι θα είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα