Η τηλεδιάσκεψη ΕΟΠΕ με τις ομάδες της Volley League Γυναικών

Gazzetta team
Η τηλεδιάσκεψη ΕΟΠΕ με τις ομάδες της Volley League Γυναικών

bet365

Ανακοίνωση χωρίς να λέει λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε εξέδωσε η ΕΟΠΕ αναφορικά με την τηλεδιάσκεψη που υπήρξε ανάμεσα στην Ομοσπονδία και ομάδες της Volley League Γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχεις ως εξής: «Η πρώτη από τις προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των σωματείων των εθνικών κατηγοριών πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη, με τις ομάδες της Volleyleague Γυναικών.

Κατά την διάρκεια της διάσκεψης, η οποία έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για το πολύ καλό κλίμα της συζήτησης, τόνισε ότι όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν θα τεθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., λαμβανομένου υπόψη και των σχετικών αποφάσεων της Πολιτείας.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου θα είναι με τα σωματεία της Pre League την Μεγάλη Τετάρτη».

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED