Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών: Πολωνία και Σλοβενία ανέλαβαν τη διοργάνωση

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών: Πολωνία και Σλοβενία ανέλαβαν τη διοργάνωση

bet365

Σε Πολωνία και Σλοβενία θα διεξαχθεί το φθινόπωρο το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, με την Ουκρανία να αντικαθιστά την τιμωρημένη ομάδα της Ρωσίας.

Η Πολωνία και η Σλοβενία είναι οι χώρες που ανέλαβαν τη συνδιοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών για το 2022. Το πρωτάθλημα είχε δοθεί στη Ρωσία, όμως μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, η παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB) το πήρε πίσω. Οι Πολωνοί και οι Σλοβένοι κατέθεσαν φάκελο ανάληψης των αγώνων από κοινού και η πρότασή τους έγινε δεκτή.

Μάλιστα η παγκόσμια ομοσπονδία προσκάλεσε την Ουκρανία, προκειμένου να αντικαταστήσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας, που έχει αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις 26 Αυγούστου μέχρις τις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως διευκρινίστηκε, ίσως υπάρξει αλλαγή στις ημερομηνίες, για να δοθεί περισσότερος χρόνος στις δύο ομάδες να προετοιμαστούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα