Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους από την ΕΟΠΕ

Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους από την ΕΟΠΕ

bet365

Δίπλα στους πυρόπληκτους είναι η ΕΟΠΕ με την Ομοσπονδία να αποφασίζει την οικονομική τους ενίσχυση, ενώ και οι ομάδες που έχουν έδρα τις περιοχές που επλήγησαν θα απαλλαχθούν από το παράβολο.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ έχουν ως εξής: «Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. και κατά την 11η συνεδρίαση του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Α2 Ανδρών και Γυναικών και των πρωταθλημάτων Β' Εθνικής/Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Εγκρίθηκε το ποσό των 5.000 € για να κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Αποφασίστηκε η απαλλαγή των παραβόλων των σωματείων που είχαν έδρα στις Δημοτικές ενότητες των περιοχών που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα αρωγής της Ελληνικής Κυβέρνησης».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED