Η μαγική εμφάνιση του Αμπντέλ-Αζίζ που έκανε ρεκόρ στο VNL με 43 πόντους (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η μαγική εμφάνιση του Αμπντέλ-Αζίζ που έκανε ρεκόρ στο VNL με 43 πόντους (vid)

bet365

Ασταμάτητος ήταν ο Νιμίρ Αμπντέλ-Αζίζ στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Γαλλία για το Volleyball Nations League, κάνοντας ρεκόρ πόντων στην ιστορία της διοργάνωσης με τους 43 που κέρδισε.

Υπάρχουν στιγμές που οι μεγάλοι παίκτες του βόλεϊ βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση στην οποία κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Χθες Τρίτη και στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Γαλλία για το Volleyball Nations League, σε μια τέτοια «δαιμονισμένη» κατάσταση βρισκόταν ο Νιμίρ Αμπντέλ-Αζίζ. Ο αρχηγός των «οράνιε» ήταν το λιγότερο μαγικός, κερδίζοντας 43 πόντους και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κερδίσει η Ολλανδία με 3-2 ενώ ήταν πίσω με 2-0.

Το νέο αστέρι της Μόντενα πλέον, έκανε ρεκόρ συγκομιδής πόντων στην συγκεκριμένη διοργάνωση με τα στατιστικά του να ήταν για όσκαρ. Συγκεκριμένα είχε 37/57 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 4 άσους, ενώ στο τρίτο σετ κέρδισε 14 πόντους, σχεδόν δηλαδή όλους της ομάδας του, αν σκεφτούμε πως υπήρξαν και κάποιοι που κερδήθηκαν από λάθη. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την μαγική, μοναδική, απίστευτη παράσταση του Αμπντέλ-Αζίζ.

 

Τελευταία Νέα