Η Μπαντόσα διέλυσε την Γκοφ και περιμένει την Σάκκαρη

Η Μπαντόσα διέλυσε την Γκοφ και περιμένει την Σάκκαρη
Μία Πάουλα Μπαντόσα από τα παλιά εμφανίστηκε στη Μαδρίτη σήμερα καθώς κέρδισε εύκολα την Κόρι Γκοφ με 2-0 σετ και θα παίξει είτε με την Σάκκαρη, είτε με την Μασάροβα στον επόμενο γύρο.

Εντυπωσιακή εμφάνιση μετά από πάρα πολύ καιρό έκανε η Πάουλα Μπαντόσα στην Μαδρίτη.

Κυριάρχησε απόλυτα της Κόρι Γκοφ και κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-0) και το βράδυ θα μάθει αν θα παίξει με την Μαρία Σάκκαρη ή την Ρεμπέκα Μασάροβα στον γύρο των «16».

Η Μπαντόσα έχει δώσει δύο τρομερά ματς με την Μαρία, με το μεταξύ τους ρεκόρ να είναι στο 1-1. Η Ισπανίδα είχε κερδίσει το 2021 στη φάση των ομίλων του WTA Finals (7-6, 6-4), με την Σάκκαρη να την κερδίζει πέρυσι στον ημιτελικό του Ιντιαν Γουέλς (6-2, 4-6, 6-1).

Γενέθλια με νέο άθλο για την 16χρονη Αντρέεβα

Η Μίρα Αντρέεβα έκλεισε σήμερα τα 16 της χρόνια και τα γιόρτασε με άλλη μία μεγάλη πρόκριση. Κέρδισε με 6-3, 6-3 την Μάγδα Λινέτ και πέρασε στον 4ο γύρο της Μαδρίτης, γράφοντας ιστορία καθώς μετρά 16 σερί νίκες.

Με τη νίκη αυτή θα ανέβει πλέον τουλάχιστον 50 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ στον επόμενο γύρο την περιμένει η μεγαλύτερη πρόκληση της σύντομης ως τώρα καριέρας της, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα που δυσκολεύτηκε για να κάμψει την Κολομβιανή Οσόριο (6-45, 7-5).

Εκτός συνέχειας έμεινε η Οσταπένκο που συνετρίβη από την Σαμσόνοβα (6-2, 6-0), η οποία παίζει στον 4ο γύρο με την Ρουμάνα Μπέγκου.

 

WTA Τελευταία Νέα