Roland Garros: Στα ημιτελικά η Γκοφ, κόντρα στην Τρεβιζάν

Newsroom
Η 18χρονη Κόκο Γκοφ θα παίξει στα ημιτελικά του Roland Garros και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρθενική της παρουσία σε τελικό τουρνουά Grand Slam.

Η Κόκο Γκοφ στο Roland Garros καταφέρνει να «λάμπει». Η 18χρονη Αμερικανίδα πέρυσι έφθασε στα προημιτελικά, φέτος έκανε ένα βήμα παραπάνω, νίκησε τη συμπατριώτισσά της Σλόαν Στέφενς με 7-5, 6-2 σε 90 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η Γκοφ πανηγυρίζει την πρώτη της παρουσία σε ημιτελικά τουρνουά Grand Slam και εκεί θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Ιταλίδα, Μαρτίνα Τρεβιζάν (Νο.59), για μια θέση στον τελικό του γαλλικού Όπεν.

Η Σλόαν Στέφενς, φιναλίστ στο Roland Garros το 2018, είδε την Γκοφ να μπαίνει δυναμικά στον προημιτελικό και να προηγείται με 3-0, 4-1 και 5-2. Παρόλα αυτά επέστρεψε στη διεκδίκηση του σετ, ισοφαρίζοντας 5-5.

Η Γκοφ με love game έκανε το 6-5, προηγήθηκε 0-40, έκανε το break, φθάνοντας στο 7-5. Η Γκοφ δέχθηκε break στο εναρκτήριο game του 2ου σετ, όμως απάντησε με τέσσερα κερδισμένα games στη σειρά (5-1) και έκλεισε το σετ με ένα ακόμα break, 6-2, κατακτώντας την πρόκριση.