Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Αννα Κορακάκη στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη (pic)

Δήμος Μπουλούκος
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Αννα Κορακάκη στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη (pic)
Το Gazzetta «συνέλαβε» την Αννα Κορακάκη να παρακολουθεί τον αγώνα της συγκατοίκου της στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά τελικά να μην της φέρνει γούρι.

Σας είχαμε πει για τη νέα φιλία που προέκυψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την Αννα Κορακάκη και την Μαρία Σάκκαρη, να συγκατοικούν στο ίδιο δωμάτιο του Ολυμπιακού Χωριού και να γίνονται πολύ καλές φίλες.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής πήγε την Τρίτη στο Ariake Tennis Center για να παρακολουθήσει τον αγώνα της πρωταθλήτριας του τένις με την Σβιτολίνα.

Μάλιστα, επειδή δεν επιτρέπεται στους αθλητές να παρακολουθούν άλλο άθλημα πέρα από το δικό τους, ως μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, ζήτησε και πήρε από τους διοργανωτές ειδική άδεια για να μπει στο γήπεδο.

Κάθισε κοντά στο κορτ μαζί με τη φυσιοθεραπεύτρια της ελληνικής ομάδας Σταυρούλα Νεοχωρίτη και χειροκροτούσαν συνεχώς τις προσπάθειες της Μαρίας. Δυστυχώς το τέλος τους άφησε πικρή γεύση καθώς η Ουκρανή αθλήτρια πήρε τη νίκη και η Σάκκαρη αποκλείστηκε.

Το σίγουρο είναι ότι η Αννα θα προσπαθούσε να παρηγορήσει την Μαρία, όπως είχε συμβεί από την αντίστροφη, μετά το χαμένο μετάλλιο της Κορακάκη στον τελικό των 10 μέτρων στη σκοποβολή.

korakaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα