Ολυμπιακοί Αγώνες: Έγιναν κολλητές Σάκκαρη και Κορακάκη

Δήμος Μπουλούκος
Ολυμπιακοί Αγώνες: Έγιναν κολλητές Σάκκαρη και Κορακάκη

bet365

Στο Τόκιο «γεννήθηκε» μία αληθινή φιλιά μεταξύ της Άννας Κορακάκη και της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Αννα Κορακάκη με την Μαρία Σάκκαρη μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό, παρότι έως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις.

Η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τόπο κατοικίας στην Αθήνα, το ίδιο και η Άννα που έχει έδρα, όμως, τη Δράμα, με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί αρκετά!

Ωστόσο αυτό αλλάζει στο Τόκιο, καθώς η συγκατοίκηση έστω και λίγων ημερών, έφερε τις δύο πρωταθλήτριες αρκετά κοντά, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον κολλητές!

Όπως μας είπε η Κορακάκη: «Αν είμαστε καλά και προκριθούμε για το Παρίσι, να είμαστε ξανά μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Ταξιδεύουμε και οι δύο αρκετά και είναι δύσκολο, αλλά της είπα ότι όποτε έρχεται στη Βόρεια Ελλάδα να βρισκόμαστε και να τα λέμε.»

Οι δύο πρωταθλήτριες μας είναι και συνομήλικες, καθώς η Αννα είναι 25 χρόνων και η Μαρία 26!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.