Με Ουμπέρ για την είσοδο στους «8» ο Τσιτσιπάς (vid)

Με Ουμπέρ για την είσοδο στους «8» ο Τσιτσιπάς (vid)
Ο Γάλλος Ούγκο Ουμπέρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο. Πρεμέρα την Τετάρτη και στο μικτό για Τσιτσιπά-Σάκκαρη.

Γαλλικό εμπόδιο στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Έλληνας που είναι στο Νο4 κόσμου θα παίξει την Τετάρτη με τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ στον 3ο γύρο με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους "8".

Το παιχνίδι είναι 2ο στο court 2 και θα ξεκινήσει γύρω στις 07:00.

Ακολουθεί η μάχη της Ριμπάκινα με την Μουγκουρούθα και μετά από τις 10:30 η πρεμιέρα Σάκκαρη - Τσιτσιπά στο διπλό μικτό απέαντι στους Γκάμπι Νταμπρόφσκι/Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ (Καναδάς).

Ο Ουμπέρ που είναι στο Νο28 και είναι 23 ετών απέκλεισε στον 2ο γύρο με 5-7, 7-6, 7-5 τον Σέρβο Κετσμάνοβιτς.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχει αγωνιστεί μια φορά το 2020 στο Paris Masters και τον κέρδισε με 7-6 (4), 6-7 (6), 7-6 (3).

Ο Γάλλος που είναι μεγάλος φαν της μουσικής και παίζει πιάνο και κιθάρα έχει καλό σερβίς αλλά σίγουρα είναι στα μέτρα του Έλληνα.

Δείτε τον Ουμπέρ (με την άσπρη μπλούζα) να παίζει μουσική μαζί με τους Γάλλους Ερμπέρ και Φέρο στο δωμάτιο τους στο Ολυμπιακό χωριό.

Στον 3ο γύρο συνεχίζει και ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Επικράτησε με 6-4, 7-5 του Τόμας Μάχατς και θα παίξει με τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο νικητής θα "συναντήσει" στον προημιτελικό τον Τσιτσιπά ή τον Ουμπέρ.

Την Τετάρτη επιστρέφει στο κορτ ο Τζόκοβιτς, ο Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ και ο Νισικόρι. Ο Τζόκοβιτς θα παίξει στο διπλό μικτό με την Νίνα Στογιάνοβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα της Τετάρτης (+6 ώρες η Ελλάδα).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα