Περίπατοι για Σβίατεκ, Παβλιουτσένκοβα στο Τόκιο

Περίπατοι για Σβίατεκ, Παβλιουτσένκοβα στο Τόκιο
Με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο οι Ιγκα Σβίατεκ και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Ξεκούραστα προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο του απλού γυναικών στο τένις των Ολυμπιακών Αγώνων οι Ιγκα Σβίατεκ και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Η Σβίατεκ πήρε χρονικά την πρώτη νίκη στο Τόκιο, επικρατώντας με 2-0 σετ της Μόνα Μπάρθελ από την Γερμανία (6-2, 6-2). Πήρε τα πρώτα πέντε γκέιμ στο πρώτο σετ και μετά χαλάρωσε λίγο για να κλείσει με δύο χαμένα γκέιμ το πρώτο σετ. Ιδια κατάληξη είχε και το δεύτερο σετ, με την Σβίατεκ να περιμένει μία εκ των Μπαντόσα και Μλαντένοβιτς στον επόμενο γύρο.

Εξίσου εύκολα πέρασε το εμπόδιο της Σάρα Εράνι η Παβλιουτσένκοβα που ήταν σαρωτική. Πήρε με 6-0 το πρώτο σετ και το δεύτερο με 6-1 μέσα σε 70 λεπτά. Η Εράνι κατάφερε να πάρει ένα γκέιμ όλο κι όλο, στο 2-1 του δεύτερου σετ, με την Παβλιουτσένκοβα να περιμένει πλέον μία εκ των Γουάτσον και Φρίσνταμ στον δεύτερο γύρο.

Photo credit: Twitter, ITF

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα