Με τρεις δικαστές η εκδίκαση της υπόθεσης Τζόκοβιτς

Newsroom
Το… θρίλερ με την βίζα του Τζόκοβιτς θα τελειώσει οριστικά αύριο καθώς αποφασίστηκε να μπουν τρεις δικαστές στην υπόθεση.

Οριστικό τέλος, χωρίς άλλες εφέσεις, θα έχουμε το πρωί της Κυριακής στην υπόθεση Τζόκοβιτς. Αυτό, γιατί το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας όρισε τρεις δικαστές που θα κρίνουν την απόφαση.

Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές (κυβέρνηση – Τζόκοβιτς) διαφωνούσαν σήμερα, με την μία πλευρά να ζητά έναν δικαστή και την άλλη (του αθλητή) τρεις.

Η διαφορά είναι πως σε περίπτωση που είχε οριστεί ένας δικαστής, η κυβέρνηση θα μπορούσε να ασκήσει έφεση σε περίπτωση που ο Τζόκοβιτς κερδίσει την υπόθεση. Τώρα, η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Αν δικαιώσει τον Νόλε, τότε την Δευτέρα θα αγωνιστεί κανονικά. Αν όχι, εντός της ημέρας, θα μπει στο πρώτο αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Σερβία.

«Αυτό το θέμα θα εκδικαστεί από την ολομέλεια του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, αποτελούμενο από τον ανώτατο δικαστή Τζέιμς Άλσοπ, τον δικαστή Άντονι Μπεσάνκο και τον δικαστή Ντέιβιντ Ο' Κάλαχαν», δήλωσε το δικαστήριο το Σάββατο.