Η Παύλου δεύτερη Ελληνίδα στα juniors του Australian Open

Newsroom
Η Δήμητρα Παύλου θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε grand slam, καθώς κέρδισε μια θέση στη Μελβούρνη.

Το ελληνικό τένις αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία του στο Australian Open, αν συμπεριλάβει κανείς και τα προκριματικά.

Εκτός από την δεδομένη συμμετοχή των Τσιτσιπά και Σάκκαρη, υπάρχουν και οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου που αγωνίζονται στα προκριματικά, ενώ στα juniors είναι η Μιχαέλα Λάκη.

Εκεί, θα έχουμε και δεύτερη συμμετοχή καθώς η Δήμητρα Παύλου κέρδισε μια θέση στο ταμπλό. Η 17χρονη τενίστρια βρίσκεται στο Νο.163 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors και θα παίξει τον Ιανουάριο στο πρώτο Grand Slam της καριέρας της.

«Το να παίξω στην Αυστραλία ήταν ένα από τα μεγάλα μου όνειρα και αισθάνομαι απέραντη χαρά που καταφέρνω να το πραγματοποιήσω. Θα είμαι στη Μελβούρνη στις 10 Ιανουαρίου και θα συμμετάσχω πρώτα στο junior τουρνουά κατηγορίας 1 που θα γίνει στο Traralgon από τις 12 μέχρι 19 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα αγωνιστώ στο Australian Open Junior Championships στη Μελβούρνη στις 19 Ιανουαρίου» ανέφερε η 17χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tennisnews.gr.

@Photo credits: Tennisnews.gr