ATP Μαϊάμι: Αλκαράθ εναντίον Σίνερ και Μεντβέντεφ με Κατσάνοφ στα ημιτελικά

Με μία ημέρα καθυστέρηση σχηματίστηκαν οι ημιτελικοί στο ταμπλό των ανδρών, με τα φαβορί να επικρατούν.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, όπως αναμενόταν, είναι ο αντίπαλος του Γιάνικ Σίνερ στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του τουρνουά ATP Masters στο Μαϊάμι.

Ο Ισπανός ήταν καθηλωτικός απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ επικρατώντας με 6-4, 6-2 και θα συναντήσει στον ημιτελικό τον Σίνερ που… πρόλαβε την προχθεσινή βροχή και είχε μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Κάρεν Χατσάνοφ. Ο Μεντβέντεφ κέρδισε τον Αμερικανό Γιούμπανκς με 6-3, 7-5 σε 89 λεπτά, φτάνοντας έτσι τις 22 νίκες στα τελευταία 23 παιχνίδια του, έχοντας στο ματς 6 άσους και έσβησε στην αρχή πέντε break point του αντιπάλου του, ο οποίος θα μπορούσε να ξεφύγει με 3-1 και να έχει πιο δύσκολη αποστολή.

Στον ημιτελικό θα παίξει με τον Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος μετά τον Τσιτσιπά, δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τον Αργεντινό Σερουντόλο με 6-3, 6-2 σε 75 λεπτά. Είναι ο πρώτος ημιτελικός της καριέρας του σε Masters τα 4 τελευταία χρόνια, μετά από το Masters του Καναδά. Συνολικά θα είναι ο 4ος ημιτελικός του σε 1000άρι στην καριέρα του.