H Όλγκα Σαρίποβα καταγγέλει για ξυλοδαρμό τον Ζβέρεφ (pic)

Gazzetta team
Η πρώην κοπέλα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Όλγκα Σαρίποβα, τον καταγγέλει για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.

Η Μπρέντα Πατέα με την αποκάλυψη της ότι περιμένει το παιδί του πρώην συντρόφου της Αλεξάντερ Ζβέρεφ αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα έκανε την αρχή και την... σκυτάλη πήρε άλλη μια πρώην του Γερμανού τενίστα.

Ο λόγος για την Όλγκα Σαρίποβα. Πρώην τενίστρια και για μεγάλο διάστημα η κοπέλα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο έρωτας τους είχε γίνει πρωτοσέλιδο στη Γερμανία και στη Ρωσία και έχει δημιουργηθεί ακόμη και σελίδα στο Instagram με θαυμαστές του ζευγαριού!

Η Ρωσίδα με ένα μακροσκελές κείμενο στην μητρική της γλώσσα το οποίο ανέβασε στο Instagram καταγγέλει λοιπόν ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας αλλά δεν αναφέρει το όνομα του συντρόφου της.

Φοβερές αποκαλύψεις για τον βίαιο Σάσα

Αργότερα όμως μίλησε στην ιστοσελίδα "Championat" και αποκάλυψε τα πάντα. Η Σαρίποβα περιγράφει πως ήταν στη Νέα Υόρκη το 2019 για το US Open και είχε πάει μια βόλτα με την σύντροφο του Ντανίλ Μεντβέντεφ στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Όταν γύρισαν ο Ζβέρεφ ήταν τόσο εκνευρισμένος που την έκλεισε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου! Στη συνέχεια καταγγέλει ότι τσακώθηκαν άσχημα και προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Εκείνη φεύγει από το δωμάτιο και αυτός την κυνηγά και πριν βγει από το ξενοδοχείο της χτυπά το κεφάλι στον τοίχο. Αυτή βγαίνει στους δρόμους και ψάχνει για βοήθεια την οποία της προσέφεραν κάποιοι φίλοι της στη Νέα Υόρκη.

Η Όλγκα Σαρίποβα δηλώνει ακόμη πως είναι διαθέσιμη να περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους εάν ο Ζβέρεφ αμφισβητεί ότι λέει την αλήθεια. Ο Γερμανός τενίστας, πρώην Νο3, δεν έχει απαντήσει ακόμη ούτε σχετικά με το παιδί του με την Πατέα ούτε για τις σοβαρότατες καταγγελίες της Σαρίποβα.