H Μπαντόσα σήκωσε την κούπα στο Σίδνεϋ (vids)

Newsroom
H Μπαντόσα σήκωσε την κούπα στο Σίδνεϋ (vids)
Επειτα από ένα συναρπαστικό ματς, η Πάουλα Μπαντόσα επικράτησε 2-1 σετ της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον τελικό του Σίδνεϋ και πάει με άλλη ψυχολογία στο Australian Open.

Ο τελικός του Σίδνεϋ στις γυναίκες μεταξύ της Πάουλα Μπαντόσα και της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, μας προϊδεάζει για σπουδαία ματς στο Australian Open.

Η Κρεϊτσίκοβα έφτασε στον τελικό μετά από επική πρόκριση σώζοντας 7 match point κόντρα στην Κονταβέιτ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με την Μπαντόσα. Η Ισπανίδα επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 7-6) και χάρη στο tie break του τρίτου σετ σήκωσε το τρόπαιο στο Σίδνεϋ έπειτα από αγώνα 2 ωρών και 22 λεπτών.

Είναι ο τρίτος τίτλος για την Μπαντόσα η οποία έχει πάρει τον αέρα της Τσέχας, έχοντας κερδίσει και τα τρία ματς που έχουν παίξει στην καριέρα τους.

Στον τελικό που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος), η Ισπανίδα είχε 12 άσους, ενώ παρά τα άσχημα ποσοστά της στο πρώτο σερβίς (52.5%) και το ότι δεν έσωσε ούτε ένα break point στο ματς (0/4), κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Το εντυπωσιακό είναι πως η Μπαντόσα έχει κερδίσει δέκα συνεχόμενα tie break και μάλιστα τα περισσότερα έκριναν αγώνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα