Γκόλουμπιτς - Σάκκαρη 2-1: «Κατάρρευση» και αποκλεισμός στην πρεμιέρα (vid)

Γκόλουμπιτς - Σάκκαρη 2-1: «Κατάρρευση» και αποκλεισμός στην πρεμιέρα (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε με 5-7, 6-3, 6-2 από την Βικτόρια Γκόλουμπιτς στον 2ο γύρο του Indian Wells. Η Ελληνίδα προηγήθηκε με 3-2 στο 2ο σετ αλλά μ' ένα σερί 8-0 και με 4 μπρέικ η Ελβετίδα την έβγαλε νοκ άουτ.

Στον 2ο γύρο του Indian Wells σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο9 κόσμου στην πρεμιέρα της στην Καλιφόρνια αποκλείστηκε με ανατροπή σε 2.34' με 5-7, 6-3, 6-2 από την Ελβετίδα (Νο46) και αποχαιρετά την Καλιφόρνια.

Η Σάκκαρη χάνει την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στο WTA Finals μέσα από το Indian Wells και πλέον θα το παλέψει στη Μόσχα ή και σε κάποιο άλλο τουρνουά που ακολουθεί.

Πτώση στην 6η θέση

Η Ελληνίδα τενίστρια "'επεσε" στο Νο6 του Race για το WTA Finals αφού πέρασε 5η η Ίγκα Σβιόντεκ. Έχουν περάσει ήδη οι 4 πρώτες ενώ αποκλείστηκε στον 2ο γύρο στο Indian Wells η Μουγκουρούθα ενώ δεν ταξίδεψε η Οσάκα που είναι στην 7η και στην 8η θέση.

Η Τζαμπέρ και η Παβλιουτσένκοβα είναι στο Νο9 και στο Νο10 και συνεχίζουν στον 3ο γύρο στο Indian Wells.

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα!

Η Γκόλουμπιτς θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ και με την 3η ευκαιρία θα φτάσει σε μπρέικ. Η Μαρία Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 2-1 αλλά θα απειληθεί ξανά με μπρέικ και μάλιστα διπλό.

Η Ελβετίδα θα τα καταφέρει ξανά και με μπρέικ πάει στο 2-1. Η Ελληνίδα θα πάρει πίσω και αυτό το μπρέικ (2-2) και θα κρατήσει πρώτη φορά το σερβίς της για το 3-2.

Η Γκόλουμπιτς θα σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ και θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Με love service game η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 4-3 και θα φτάσει στο 5-4.

Η Γκόλουμπιτς θα σβήσει σετ πόιντ και θα ισοφαρίσει σε 5-5. Η Σάκκαρη θα έχει τριπλό σετ πόιντ (μπρέικ πόιντ) και με μπρέικ θα κλείσει σε 1.01' το σετ στο 7-5!

Ισοφάριση με ανατροπή

Στο 2ο η Σάκκαρη με το σερβίς της θα προηγηθεί με 2-1 και η Γκόλουμπιτς με love service game ισοφαρίζει σε 2-2.

Η Ελβετίδα θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ αλλά η Σάκκαρη θα το σβήσει και με άσο θα κερδίσει το 5ο γκέιμ (3-2).

Η Γκόλουμπιτς θα έχει και νέο μπρέικ πόιντ και με μπρέικ θα προηγηθεί με 4-3! Η Σάκκαρη φτάνει και εκείνη σε μπρέικ πόιντ αλλά η αντίπαλος της θα το σβήσει για το 5-3.

Με νέο μπρέικ η Ελβετίδα θα κλείσει το σετ στο 6-3. Η Ελληνίδα έχει ρίξει τα ποσοστά της στο 1ο σερβίς και το "πλήρωσε".

Στο 2ο η Σάκκαρη είχε 16 αβίαστα και 13 winners και η Γκόλουμπιτς είχε 9-7.

Κατάρρευση και αποκλεισμός

Στο ξεκίνημα του 3ου η Σάκκαρη έχει μπρέικ πόιντ όμως η Γκόλουμπιτς το σβήνει για το 1-0. Η Ελβετίδα θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0!

Η Σάκκαρη θα έχει νέο χαμένο μπρέικ πόιντ και η αντίπαλος της θα φτάσει στο 3-0! Η Μαρία Σάκκαρη έχει δεχτεί ένα σερί 7-0 στα γκέιμ!

Διπλό μπρέικ πόιντ ξανά για την Γκόλουμπιτς και με μπρέικ πάει στο 4-0! Θα πάρει το ένα μπρέικ πίσω η Σάκκαρη για να μειώσει σε 4-1.

Θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 4-2 αλλά η Γκόλουμπιτς θα επιστρέψει για το 5-2. Με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-2.

Η Ελβετίδα θα παίξει με την Άνα Καλίνσκαγια στον 3ο γύρο.


@Photo credits: Twitter US Open
 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα