Καταγγελίες για τον Ζβέρεφ από την πρώην σύντροφό του: «Μου ευχόταν να πεθάνω αλλά όχι στο δωμάτιο του»

Νέες σοβαρές καταγγελίες για βία από την πρώην σύντροφό του, Όλγα Σαρίποβα αντιμετωπίζει ο τενίστας Σάσα Ζβέρεφ.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψή της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον 24χρονο Γερμανό τενίστα, η οποία της προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας, η πρώην σύντροφός του, Όλγα Σαρίποβα, έκανε νέες καταγγελίες για τον Ζβέρεφ.

Η 24χρονη Ρωσίδα σε νέες τις δηλώσεις ανέφερε πως όταν έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ο Ζβέρεφ συμπεριφέρθηκε βίαια απέναντι της. Κάτι που το είχε επαναλάβει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2019. Τότε και κατά τη διάρκεια του Laver Cup στη Γενέβη, ο Ζβέρεφ είχε αποπειραθεί να της κάνει και πάλι κακό.

«Είχα πάει σε ένα χώρο περιποίησης και με πήρε οργισμένος τηλέφωνο ρωτώντας γιατί δεν τον περίμενα. Όταν επέστρεψα με έβρισε άσχημα και έφυγε από το δωμάτιο. Εγώ είχα λιποθυμικό επεισόδιο και έκανε ένεση ινσουλίνης. Όταν επέστρεψε, μου μέτρησε το επίπεδο ζαχάρου και μου φώναζε πως αν πεθάνω στο δωμάτιό του θα του δημιουργήσω πολλά προβλήματα. Μου έλεγε πως είναι το θύμα της σχέσης, πως δεν τον αφήνω να συγκεντρωθεί και όταν του είπα να χωρίσουμε έγινε βίαιος. Με έπιασε από το λαιμό, με έσπρωξε στον τοίχο, με γρονθοκόπησε. "Ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιό μου. Είσαι σκουπίδι, δεν σε χρειάζομαι", μου είπε και αποχώρησε», αναφέρει η Σαπίροβα.