Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι ευτυχισμένη»

Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι ευτυχισμένη»
Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σε… δύο λέξεις.

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρα από τα επιτεύγματά της στο Roland Garros, ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή, για την οποία τόνισε πως είναι ευτυχισμένη…

Την περασμένη Κυριακή με δύο φωτογραφίες στο Instagram επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και στην συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως τα πράγματα πάνε καλά σε προσωπικό επίπεδο.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», ανέφερε η Σάκκαρη, συμπληρώνοντας πως είναι ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο…

Σάκκαρη και Μητσοτάκης είναι μαζί τους τελευταίους πέντες μήνες αν και γνωρίζονται μεγαλύτερο διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα