Οι συντάκτες του Gazzetta στην κουζίνα
Η παρακολούθηση των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων είναι ταυτισμένη με το φαγητό. Όλοι μας λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής την σέντρα στο Champions και του Europa League ή γίνει το τζάζμπολ στην Ευρωλίγκα και στο ΝΒΑ ετοιμάζουμε κάτι γευστικό για να μασουλάμε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του αγώνα. Κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα μας προσφέρει την απόλαυση που περιμένουμε, αφού δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε το ίδιο και για τον αγώνα που θα δούμε. Ποια, όμως, είναι η αγαπημένη συνταγή του καθενός;
Με αφορμή το Ελαιοπουλάκι του Αγγελάκη, που χάρη στην διατροφή του το κρέας του είναι πολύ ζουμερό και τις αθλητικές διοργανώσεις που βαδίζουν σιγά σιγά προς την κορύφωή τους, ζητήσαμε από πέντε δημοσιογράφους του Gazzetta να μοιρασούν μαζί μας την αγαπημένη τους συνταγή με την οποία συνοδεύουν την παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.