Τρία νέα κρούσματα covid στην συγχρονισμένη κολύμβηση, εκτός προκριματικών το ομαδικό!

Τρία νέα κρούσματα covid στην συγχρονισμένη κολύμβηση, εκτός προκριματικών το ομαδικό!

bet365

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης που αποσύρεται από τον προκριματικό!

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων το ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης καθώς άλλα τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό!

Η «βόμβα» έσκασε στην ελληνική αποστολή στο Τόκιο καθώς η ΕΟΕ ανακοίνωσε πως άλλα τρία μέλη της ομάδας στην συγχρονισμένη βρέθηκαν θετικά στον covid μετά από έλεγχο που τους έγινε.

Η ΕΟΕ δεν αναφέρει τα ονόματα, ωστόσο τονίζει πως πρόκειται για τρεις αθλήτριες. Και οι τρεις είναι ασυμπτωματικές, ωστόσο χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί η εθνική ομάδα από τον προκριματικό του ομαδικού που έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο διήμερο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα