Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 10η θέση του προκριματικού Πλατανιώτη-Παπάζογλου (vid)

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 10η θέση του προκριματικού Πλατανιώτη-Παπάζογλου (vid)

bet365

Η Εβελίνα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρόγραμμα στο ελεύθερο πρόγραμμα στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης και κατέκτησαν 88,1167 βαθμούς στον προκριματικό (10η θέση). Αύριο κρίνεται η πρόκριση στον τελικό.

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ελεύθερο πρόγραμμα στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το ελληνικό δίδυμο με 88,1167 βαθμούς έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση - δεδομένων των συνθηκών - στον προκριματικό και αύριο θα διεκδικήσει μια καλύτερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα για να προστεθεί στη βαθμολογία από το ελεύθερο πρόγραμμα. Το σύνολο θα δώσει την τελική βαθμολογία και την 12άδα του τελικού.

Το ελληνικό δίδυμο βρέθηκε στη δέκατη θέση του προκριματικού, μαζί με τις αδελφές Ντε Μπράουβερ από την Ολλανδία. Στον τελικό προκρίνονται τα δώδεκα ζευγάρια που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία αθροιστικά, μετά και το τεχνικό πρόγραμμα (3/8, 13:30). Την πρώτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα με 97,9000β., ακολουθούμενες από τις Κινέζες Σουετσέν Χουάνγκ και Γουενγιάν Σουν (96,2333β.). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία, και κατετάγησαν έβδομες με 90,5000β.

Πλατανιώτη και Παπάζογλου ανήκουν στην Team Future της bwin.

Δείτε το πρόγραμμα των δύο αθλητριών

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα