ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια για τη χωρητικότητα 80% στα γήπεδα

ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια για τη χωρητικότητα 80% στα γήπεδα

bet365

Στην ΑΕΚ, δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους σχετικά με την απόφαση για το 80% στα γήπεδα με ανώτατο όριο τα 25.000 άτομα.

Η ΑΕΚ κάνει γνωστή με την έντονη δυσαρέσκεια της σχετικά με την απόφαση για χωρητικότητα 80% στα γήπεδα με ανώτατο όριο τις 25.000

Οι άνθρωποι της ομάδας, εξηγούν ότι αυτή η απόφαση «απλά θίγει και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Μάλιστα, λένε χαρακτηριστικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο:

«Πολύ απλά για να το καταλάβετε με το 80% προσέλευση επί της χωρητικότητας και ανώτατο όριο τις 25.000 κόσμο, οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και δυνατές έδρες και η ΑΕΚ... άδειο ΟΑΚΑ!

Η για να το δείτε με απλή στατιστική όλες οι ομάδες της Λίγας θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα