Πρεμιέρα με φόντο το σεντόνι

Πρεμιέρα με φόντο το σεντόνι

bet365

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και ΑΕΚ ρίχνονται στην μάχη των πλέι-οφ με τα φώτα να είναι στραμμένα στην μάχη των «Δικεφάλων» με τον χαμένο να χάνεται. Πρεμιέρα στα πλέι οφ κόντρα στον Ατρόμητο κάνει ο Παναθηναϊκός που θέλει να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες του.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (17:45 NS1)

Οι πράσινοι παίρνουν για τέταρτη φορά μέρος στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και τις τρεις προηγούμενες είχαν πάρει την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει προετοιμάσει την ομάδα του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ενώ πιο μπροστά θα κινείται ο Ζέκα (αριστερά), ο Κλέιτον (δεξιά) και ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Κοτσόλης, Σαριέγκι, Πετρόπουλος, Κουίνσι, Νίνης, Καραγκούνης και Βιτόλο.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι κουρασμένος από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο, όπου έπαιξε 120 λεπτά έχοντας συνάμα και σημαντικές απουσίες. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τάτο, Γιαννούλη και Καραγκούνη.

Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ιτάνζ στο τέρμα, τους Φυτανίδη, Τόμας ως στόπερ. Δεξί μπακ τον Σκόνδρα και αριστερό τον Νάστο. Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σφακιανάκης με τον Ιγκλέσιας, ενώ πιο μπροστά θα κινούνται ο Επστάιν, ο Δημούτσος και ο Μπρίτο. Στην κορυφή θα είναι ο Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:00 NS1)

«Χτυπάει» ενδεκάδα ο Ίβιτς

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ και είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ ο Λάζλο Μπόλονι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ήδη απ' το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Λεβαδειακό ο Σέρβος είχε στείλει τα πρώτα... μηνύματα με την εμφάνισή του και με αποκορύφωμα την προπόνηση της Δευτέρας, έθεσε ισχυρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο βασικό σχήμα του αυριανού αγώνα της ομάδας του. Την θέση βέβαια πίσω απ' τον Στέφανο Αθανασιάδη διεκδικεί επίσης με πολύ μεγάλες πιθανότητες ο Γιώργος Φωτάκης, που μάλιστα αυτή την στιγμή θεωρεί και το φαβορί. Η εικόνα του Ίβιτς ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, αναγκάζει τον Μπόλονι να βρίσκεται σε δίλημμα για τον ρόλο του επιτελικού μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια με την αμυντική τετράδα να αποτελεούν οι Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Λαζάρ και Γκαρσία, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, και Λίνο θα είναι η τριάδα πίσω από τον Αθανασιάδη.

Μένει Αθήνα ο Μανωλάς!

Έδωσε... μάχη για να είναι παρών στην Τούμπα, όμως ο Κώστας Μανωλάς δεν την κέρδισε και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός διεθνής στόπερ παρά την προσπάθεια του δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στου κοιλιακούς και έτσι ο Κωστένογλου αποφάσισε να τον προφυλάξει για να είναι 100% έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα, Μπουγαϊδη, Κοντοέ, Καράμπελα, Καφέ, Μάκο, Βάργκας, Σιαλμά, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλο.

Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 4

2. ΠΑΟΚ 0

3. Ατρόμητος 0

4. ΑΕΚ 0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα