Πάλι άκυρο σε Μαϊστόροβιτς

Πάλι άκυρο σε Μαϊστόροβιτς

Πάλι άκυρο σε Μαϊστόροβιτς

bet365

Από βδομάδα σε βδομάδα λένε στον Μαϊστόροβιτς αλλά χρήμα πουθενά. Ο Σουηδός περιμένει, οι μέτοχοι δεν δίνουν και η UEFA καραδοκεί...

Από Παρασκευή σε Παρασκευή και από εβδομάδα σε εβδομάδα πάει το θέμα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος ζητάει τα οφειλόμενα ύψους 30.000 ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ και όπως φαίνεται θα αργήσει να τα πάρει.

Η νέα ημερομηνία που του έδωσαν οι Ενωσίτες για την εξόφλησή του είναι η ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαΐου. Μάλιστα, πηγές από την ΠΑΕ αναφέρουν πως ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι σκασμένος με την υπόθεση του Σουηδού που πιέζει για τα χρήματά του κάθε εβδομάδα αλλά δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, και ο πρόεδρος της ΑΕΚ βλέπει το σύλλογο να ξεφτιλίζεται για ένα τέτοιο ποσό.

Παρά το γεγονός ότι έχει παρακαλέσει πολλάκις τους μετόχους της ομάδας, η πόρτα παραμένει κλειστή και ο παίκτης ανεξόφλητος, υπό το βλέμμα της UEFA φυσικά που αναμένεται σύντομα να αποφανθεί για την αδειοδότηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα