Ενοχλήσεις ο Κουίνσι

Ενοχλήσεις ο Κουίνσι

Γιώργος Βροντάκης
Ενοχλήσεις ο Κουίνσι

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού καθώς είχε ενοχλήσεις στο δεξί τετρακέφαλο και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε λόγω των ενοχλήσεων να προπονηθεί μαζί με του υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκτός από τους γνωστούς, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδη, δεν έχει καινούρια προβλήματα ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τέσσερα γκρούπ και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα