Ειρωνεία για Κάρολ (vid)

Ειρωνεία για Κάρολ (vid)

Gazzetta team
Ειρωνεία για Κάρολ (vid)

bet365

Ξαφνιάστηκαν στην Αγγλία με την μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό και υποδέχτηκαν το θέμα με ειρωνεία, καθώς ο 35χρονος Βορειοιρλανδός γκολκίπερ θεωρείται γκαφατζής στο Νησί!

"Carroll signs for Olympiacos (honest)", είναι ο τίτλος της «Mirror» που χρησιμοποεί τη λέξη (honest) για να δηλώσει ότι δεν κάνει... πλάκα! Η «Mirror» συνεχίζει τη χιουμοριστική διάθεση, αφού εκτός από την είδηση και τις δηλώσεις του Κάρολ στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, υπενθυμίζει και «ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά στην ιστορία της Πρέμιερσιπ», στο οποίο πρωταγωνιστεί 35χρονος τερματοφύλακας.

Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη χωρίς να δεχτεί γκολ; Παίξτο σε απόδοση 1.60 στην bwin

Είχε αποκαλεστεί ως η γκάφα της χρονιάς, όταν την τελευταία του σεζόν στη Μάντσεστερ είχε δεχθεί ένα αστείο γκολ κόντρα στην Τότεναμ, αλλά ποτέ δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ωστόσο αυτή τη φάση στιγμάτισε την καριέρα του Κάρολ, καθώς μετά από λίγο καιρό έφυγε από τη Γιουνάιτεντ, ενώ κουβαλάει την άσχημη φήμη σε όλη τη μετέπειτα πορεία του.

Μάλιστα η «Mirror» δημοσιεύει το βίντεο με το εξής σχόλιο: «Ορίστε το βίντεο του ήρωα μας να έρχεται από την Ακρόπολη»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα