«Όποιος δεν αντέχει, να σταματήσει»

«Όποιος δεν αντέχει, να σταματήσει»

Gazzetta team
«Όποιος δεν αντέχει, να σταματήσει»

bet365

Στον σκληρό τρόπο με τον οποίο μιλάει στους παίκτες του αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος, τονίζοντας πως όποιος δεν μπορεί, πρέπει να πάει... σπίτι του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν... κρύφτηκε για μία ακόμα φορά, ξεκαθαρίζοντας ότι ως προπονητής της Ένωσης, έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του. «Να κάνει 50 τάκλιν στο ένα λεπτό που θα τον βάζω», είπε για τον Φουρτάδο στην συνέντευξή του στον NovaΣπορ FM 94,6», ενώ για τον Λάγο ανέφερε πως φέτος θα του συμπεριφέρονται οι φίλοι του «Δικεφάλου», όπως και στον... Λυμπερόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου:

«Δε μπορώ να λέω την άποψή μου και τη γνώμη μου; Αν δεν αντέχουν την πίεση να μην παίζουν ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει απαιτήσεις γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Όποιος δε μπορεί... σπίτι του!», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Γκερέιρο έχει προδώσει τον εαυτό του. Είναι άλλος στο ματς και άλλος στην προπόνηση. Συμφωνεί με αυτά που του λέω, με κοιτάει στα μάτια και δεν αλλάζει. Ο Φουρτάδο ήταν πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής και περιμένω περισσότερα πράγματα από αυτόν.

Ο Λαγός ήταν συνέχεια στο «μπινελίκι» από τον φίλαθλο της ΑΕΚ, και του είπα πως φέτος θα δικαιωθεί και όταν βγαίνει αλλαγή θα τον χειροκροτεί ο κόσμος όπως τον Λυμπερόπουλο. Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Δε μιλάω για το κακό τους, αλλά για να τους κάνω καλό».

Για την πίεση της φανέλας της ΑΕΚ, τόνισε: «Υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο. Πίεση από τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους, η πίεση του αποτελέσματος. Όποιος δε μπορεί να πάει σπίτι του. Έχουμε μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές με εμπειρία στη Super League, τραγικός αριθμός. Οι υπόλοιποι είναι πιτσιρικάδες. Έχω απαιτήσεις πολλές, προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Ο Γκερέιρο είναι ο πιο έμπειρος και οι πιτσιρικάδες τον βλέπουν σαν Θεό!».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Ανέλαβα την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορία της. Αυτά τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν. Δε μπορώ να φανταστώ για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να μιλάμε πως πάμε για να σωθούμε. Ο πήχης της ΑΕΚ είναι ψηλά. Τι να κάνω; Είμαι ρομαντικός; Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ; Αυτό πιστεύω».

Για τον Φουρτάδο επανήλθε και τόνισε: «Για να βάλει 23 γκολ στην Β' Εθνική κάτι δείχνει. Ήρθε τελείως απροπόνητος. Του δόθηκε μία ευκαιρία στη ζωή του και οφείλει να τα δώσει όλα. Ας κάνει μόνος του ατομικές προπονήσεις. Αν τον βάζω ένα λεπτό, οφείλει να κάνει πενήντα τάκλιν και θα λένε πως τα έδωσε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα