Η ώρα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Η ώρα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η ώρα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

bet365

Στο τέλος του φαίνεται ότι φτάνει το σίριαλ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, αφού η Παρασκευή ήταν εξαρχής η deadline για να μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ κι ενώ αναμένεται η άφιξη του οικονομικού του διευθυντή στην Θεσσαλονίκη.

Ο Άντον Κοντάρεφ -περί ου ο λόγος- είναι ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του ομογενούς επιχειρηματία και από αυτού περιμένουν πλέον στον «δικέφαλο του βορρά» να δώσει την λύση στην υπόθεση, που δείχνει να έχει κολλήσει. Συγκεκριμένα πρόκειται για κάποιες εκκρεμότητες για τις υποχρεώσεις που θα έχει η ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, με την μεσολάβηση του ίδιου να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Όπως προαναφέραμε εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι μέχρι την Παρασκευή θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το deal και να μπουν τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό όχι γιατί την φημολογούμενη απεργία των κυπριακών τραπεζικών, αλλά επειδή θα λείψει ο υπεύθυνος της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, μέσω της οποίας και θα γίνει η εκταμίευση των χρημάτων.

Εξάλλου ο Ζήσης Βρύζας αποκλείει το ενδεχόμενο να πάει η υπόθεση σε Γενική Συνέλευση, αφού η συγκεκριμένη διαδικασία θα καθυστερήσει και η ανάγκη για ρευστό στον ΠΑΟΚ είναι άμεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα