Επόμενη στάση: Ομιλοι στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Επόμενη στάση: Ομιλοι στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αυτήν τη στιγμή, ζωντανά από την τηλεόραση, παρακολουθώ την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Βλέπω τα χαμόγελα των αθλητών που μπαίνουν στο «Μαρακανά» και αγάλλομαι. Νιώθω όμως παράλληλα τη στενάχωρη μελαγχολία του χωρισμού. Οχι πια Γιουσέιν Μπολτ, όχι πια ξενύχτια για την Κατερίνα Στεφανίδη, όχι πια μαραθωνοδρόμοι που τερματίζουν με πλάγια βήματα, όχι Σπύρος Γιαννιώτης να τρελαίνεται στον πόνο για να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όχι Καρμέλο Αντονι και τρελοαμερικάνοι ούτε φόντο Κόπα Καμπάνα στις εναέριες λήψεις του μπιτς βόλεϊ. Η βροχή πέφτει αβέρτα στο στάδιο και αισθάνομαι ότι οι Ολυμπιακοί του Τόκιο θα έπρεπε να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Θα συμβιβαστώ με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες (7-18 Σεπτεμβρίου), οι οποίοι θα με οδηγήσουν με χρονολογική ακρίβεια πάνω στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός νίκησαν χωρίς να δεχτούν γκολ στα πρώτα ματς και περιμένουμε στους εντός έδρας επαναληπτικούς των δύο πρώτων να συγκεντρωθούν και άλλοι ελληνικοί βαθμοί στην περίφημη κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Με το 3-0 υπέρ του το «τριφύλλι» έχει αποβάλει το άγχος και θα πάει στο «Μπρόντμπι Στάντιον» να κάνει τη ζημιά στην ομάδα που θα πιστεύει ότι όλα είναι εφικτά μετά το εκτός έδρας 7-0 της Κυριακής επί της Ααρχους.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Η άλλη φημισμένη ομάδα της Δανίας, η Κοπεγχάγη, είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο ο πρωταθλητής Κύπρου πέτυχε τρία γκολ στις καθυστερήσεις και ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από τη Ρόζενμποργκ. Το 1-0 με το οποίο έχασε την περασμένη εβδομάδα στη δανέζικη πρωτεύουσα προδιαθέτει για επανάληψη της προηγούμενης διπλής μονομαχίας του με την Κοπεγχάγη, το 2009: η πρωταθλήτρια Δανίας είχε νικήσει και τότε 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά ο ΑΠΟΕΛ με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο (3-1) πήρε την πρόκριση στους ομίλους.
Ο ελληνικός ύμνος μόλις ακούστηκε στο Ρίο, η ολυμπιακή σημαία υπεστάλη υπό τον ολυμπιακό ύμνο του Κωστή Παλαμά, και τώρα ένας κατακόκκινος κύκλος σε λευκό φόντο εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας υψώνει μία φωσφορίζουσα κόκκινη μπάλα και ένα δείγμα παρουσίασης του Τόκιο 2020 μαλακώνει τη μελαγχολία μας. Ραντεβού σε τέσσερα χρόνια στο Τόκιο, ραντεβού και εμείς την Παρασκευή, χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς ξενύχτια, χωρίς εθνικούς ύμνους, αλλά με τη θεαματική Μπουντεσλίγκα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Περνάει με νίκη η Ρόμα
Billaras (Betsellers): Οι κακές συνήθειες
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): «Αγάλι, αγάλι…»
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ρεβάνς υψίστης σημασίας
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Κόντρα στον προβληματικό Αγιαξ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Θεαματικές ελληνικές ρεβάνς
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): 100% πρόκριση δίνει το 3-0 στο Γιουρόπα Λιγκ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Να τον σεβαστεί όσο του αξίζει…
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Just little bits of history repeatin
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Η Εθνική ψάχνει ένα χέρι να τη σηκώσει
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Ψάχνει αντίδραση η Λίβερπουλ
Σάββας Σπανούδης: Οι γείτονες στην πρωτεύουσα
Πάνος Γαρίδης: Ακλόνητο φαβορί η Βερόνα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Κυνηγώντας… ανεμόμυλους
Χρήστος Στεργίου: Πρόβλημα στον «άσο» για τη Σοσό
Σταμάτης Δημάκης: Ευνοϊκό τάιμινγκ για Κολόμπους
Γιώργος Καραμάνος : Με τα «δεύτερα» οι μεγάλοι
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Νίκη-οξυγόνο αναζητά η Τολούκα
Χρήστος Γώγουλος: «Μισές» οι πρωτοπόροι!
Χρήστος Χρυσαΐτης: Επιθετική «ξηρασία»
Πάνος Τασιάς: Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν
Δημήτρης Σιώρης: Με απουσίες η Σανγκάη
Βαγγέλης Κώστογλου: Ψάχνοντας την «καλύτερη» ανάμεσα… στις «χειρότερες»
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα