Let the show begin στην Kingbet της Παρασκευής!

Gazzetta team
Let the show begin στην Kingbet της Παρασκευής!

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν επισήμως απόψε με την τελετή έναρξης (01:55, ΕΡΤ1) στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πρώτη, όπως πάντα, θα παρελάσει η ελληνική αποστολή, και συγκεκριμένα 97 αθλητές και αθλήτριες: 26 στίβος, 15 κολύμβηση, 13 πόλο ανδρών, 12 κωπηλασία, 9 γυμναστική, 7 ιστιοπλοΐα, 3 ποδηλασία, 2 ξιφασκία, 2 σκοποβολή, 2 συγχρονισμένη κολύμβηση, 2 τζούντο, 1 τοξοβολία, 1 άρση βαρών, 1 πάλη, 1 πινγκ πονγκ.

Οπως συνηθίζεται, τελευταία από τις 207 σημαίες που θα δούμε στο γήπεδο θα είναι αυτή της οικοδέσποινας Βραζιλίας. Προτελευταία όμως στα κουλουάρ του σταδίου θα περπατήσει μία «χώρα» που θα δούμε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και που θα παρελάσει με τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους: είναι η δεκαμελής ομάδα Προσφύγων (σελ. 71). Ειδήσεις, στατιστικά και εκτιμήσεις για τα τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και χάντμπολ των Αγώνων θα βρείτε στις σελίδες 63-67 από τους σπεσιαλίστες του είδους Μάρκο Χάννα, Δημήτρη Κοντοέ και Ανδρέα Μπεκρή.

Την ώρα που στη Βραζιλία θα ξεκινούν ένα ένα τα 28 αθλήματα -ράγκμπι (για πρώτη φορά μετά το 1924) και γκολφ (επιστρέφει μετά από το 1904) είναι new entries, έφυγαν μπέιζμπολ και σόφτμπολ- στην Ευρώπη θα έχουμε την έναρξη 12 πρωταθλημάτων: τέσσερα από την Αγγλία, ισάριθμα από τη Σκωτία, την Α’ και τη Β’ Ολλανδίας, τη Β’ Γερμανίας και τη Β’ Πορτογαλίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν στη Νάσιοναλ Λιγκ η γειτόνισσα της Χαλ, η πράσινη Νορθ Φέριμπι, και η 13 χιλιόμετρα πλησίον του Μπέρμιγχαμ, Σόλιχαλ Μουρς. Μαζί τους από την έκτη ποδοσφαιρική κλίμακα της Αγγλίας προβιβάστηκαν οι Σάτον και Μέιντστοουν.

Η Πρέμιερ Αγγλίας, η Α’ Γαλλίας και η Α’ Πορτογαλίας έχουν σέντρα την επόμενη εβδομάδα, αυτό το Σαββατοκύριακο όμως υπάρχει η μονομαχία των πρωταθλητών με τους κυπελλούχους. Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών συναντιούνται το Σάββατο στο Κλάγκενφουρτ (Αυστρία), Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ», Μπενφίκα και Μπράγκα την ίδια μέρα στο Αβέιρο.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, ραντεβού την Τρίτη, όχι με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αυτήν τη φορά -η κλήρωση για τα πλέι οφ γίνεται σήμερα, τα ματς ξεκινούν ξανά στις 16 Αυγούστου- αλλά με Λιγκ Καπ Αγγλίας, Γαλλίας και Σκωτίας.

Προτείνουν

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η Γιουβέντους και... οι άλλοι
Billaras (Betsellers): Αλλο τα χαρτιά, άλλο το χορτάρι
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Της μπάλας τα καμώματα
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Βέλγιο, volume 2
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Επτά διαδοχικές νίκες σε πρεμιέρα η Σέλτικ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Βασιλεία, η... βασίλισσα του καλοκαιριού
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ταξίδεψαν με low cost εταιρία!
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Η διαχείριση μιας καταστροφής

Αναλύουν
Πάνος Γαρίδης: Χάος στην Πίζα
Νίκος Μπέλτσος: Πρεμιέρα εκτός έδρας για τους «μεγάλους»
Γιάννης Αλυσανδράτος: Επιστροφή Κλαφ στο Νότιγχαμ
Μάρκος Xάννα: Η ζωή μετά τις… ΗΠΑ!
Δημήτρης Κοντοές (Βουλγαρία, Κόνφερενς):
Γιάννης Καραγιάννης:
Με... φόρα για το έκτο
Σταύρος Πραβής: Μεγάλες προσδοκίες
Χρήστος Στεργίου: Μεθυσμένη πολιτεία η Βέρνη
Μίλτος Ζωγράφος: Με Ντέμπσι στον πάγκο η Τζουργκάρντεν
Ντενίς Μάρκο: «Μεθυσμένη» πολιτεία
Γιώργος Κωστομοίρης: «Σείεται» η Βιέννη
Νίκος Κοτσαρίνης (Αυστραλία, Εσθονία):
Γιώργος Χαϊκάλης: Ξεκουράστηκε και απειλεί
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Κάιν εναντίον Αβελ στο «Μορέλος»
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ξανά με αλλαγές η Νασιονάλ
Πάνος Τασιάς: Αντιδρά η Μόλντε

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

 

Τελευταία Νέα