Με φόρμα και παράδοση για οδηγό

Gazzetta team
Με φόρμα και παράδοση για οδηγό

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Γαλλικά over στη στήλη, με τις Γκαζελέκ και Ρεν να... σκοράρουν ακατάπαυστα στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Καλησπέρα σε όλους! Επιστρέφουμε στις στοιχηματικές επιλογές, έπειτα από μία ημέρα δίχως στήλη. Φτάνοντας στο γραφείο και αφού ξεφύλλισα το νέο φύλλο της εφημερίδας, έριξα μία γρήγορη ματιά στο κουπόνι του τετραημέρου. Ομολογώ, ότι κάθε μέρα βρίσκω πάνω από τρία σημεία στα οποία αξίζει το ποντάρισμά μας. Τα υπόλοιπα αύριο!
Οπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα ήταν απίθανο να μην ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Βάσει στατιστικής, προϊστορίας αλλά και των ρεπορτάζ βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα σε μία δυάδα από την Ligue 1 και την Ligue 2.
Ας κάνουμε την αρχή με το παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας, ανάμεσα στη Ρεν και τη Γκαζελέκ. Συγκρούονται στο άνοιγμα της 22ης αγωνιστικής στο «Ροαζόν Παρκ» οι δύο από τις πέντε πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και οι πιο... επιθετικές. Από τη μία η Ρεν, η οποία έχει τέσσερα goal/goal στα έξι πιο πρόσφατα, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τις έξι τελευταία και από την άλλη η Γκαζελέκ η οποία έχει πέντε goal/goal στα έξι τελευταία, ενώ έχει σκοράρει και στα έξι πιο πρόσφατα ματς της. Ο νέος τεχνικός Κουρμπίς δεν έχει απουσίες, ενώ η Γκαζελέκ μετράει επιστροφές.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα