Προγνωστικά στοιχήματος | Σκοράρει ο Ρονάλντο, μπορεί το διπλό ο Αγιαξ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σκοράρει ο Ρονάλντο, μπορεί το διπλό ο Αγιαξ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Ικανός για μεγάλα πράγματα δείχνει τη φετινή περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Αγιαξ. Ο ποδοσφαιρικός «γίγαντας» της Ολλανδίας, διαθέτοντας ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών, αποδίδει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, παίζοντας σύμφωνα με τα φιλοσοφία του, επιθετικά. Η φόρμα του, προερχόμενος από έξι σερί νίκες και αήττητο 9 αγώνων (8-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις, δε συνάδει με τις αποδόσεις αουτσάιντερ που προσφέρεται σήμερα στην εκτός έδρας συνάντηση με την Μπενφίκα, μία από τις πολλές αναμετρήσεις που βρίσκονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Ο «Αίαντας» μετέχει σε έναν όμιλο που υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, η οποία αυτή την αγωνιστική έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν ισοβαθμεί με τον Αγιαξ στην κορυφή του ομίλου ενώ και οι δύο, εφόσον επικρατήσουν, θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στοιχηματικά, αυτό που αξίζει το ρίσκο, είναι φυσικά το διπλό του Αγιαξ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.85 στη Netbet. Η Μπενφίκα τη δεδομένη χρονική στιγμή δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, οι δύο από αυτές σε θεωρητικά εύκολα ματς (από Μπελενένσες και Μορεϊρένσε για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας).

Σε θέση οδηγού στον όμιλο της βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις δύο κολλητές νίκες που σημείωσε. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, εφόσον επικρατήσει σήμερα επί της Σαχτάρ κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληξη της πρώτης θέσης. Εννέα νίκες στα 10 πιο πρόσφατα ματς (9-1-0) για την Σίτι, η οποία είναι συνώνυμο του επιθετικού ποδοσφαίρου. Δεδομένα υπερτερεί βάσει ποιότητας της Σαχτάρ και υπολογίζοντας τη φόρμα της αλλά και την επιθετική τακτική που έχει στο παιχνίδι της, είναι πιθανό να έχουμε και σήμερα ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ. Σε αξιοπρεπή απόδοση το Over 3.5 γκολ.

Στο Τορίνο διεξάγεται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας, μεταξύ Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενα ενδιαφέρον στατιστικό υπάρχει για την αναμέτρηση, που μπορεί να αποτελέσει και οδηγό για το στοίχημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει να σκοράρει ειδικότερα εδώ και 389 αγωνιστικά λεπτά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει βάσει έτσι να επιλέξουμε τον Πορτογάλο εξτρέμ να βρει δίχτυα στην αναμέτρηση, επιλογή με την οποία ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα