Η 4άρα μετά το αρνί (vid)

Νίκος Ρόλλας
Η 4άρα μετά το αρνί (vid)

bet365

To Gazzetta.gr σας θυμίζει την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 4-1 στην Λεωφόρο, αμέσως μετά το σούβλισμα του οβελία.

Το 2008 τα play offs της SuperLeague είχαν ξεκινήσει την Μεγάλη Εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε είχε διακοπή λόγω Πάσχα και συνεχίστηκαν μεσοβδόμαδα... Με την τσίκνα να υπάρχει ακόμη στον... αέρα λοιπόν, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε σαν σήμερα την ΑΕΚ στην Λεωφόρο για την δεύτερη αγωνιστική, όμως το ματς αυτό εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Παρά το γεγονός οτι οι «πράσινοι» προέρχονταν από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άρη, ενώ η ΑΕΚ από το επιβλητικό 5-0 επί του Πανιώνιου, οι γηπεδούχοι έκαναν... περίπατο στο ηλιόλουστο Απόστολος Νικολαΐδης, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 8', ο Μάτος στο 27' έκανε το 2-0, ενώ ο Ίβανσιτς στο 32' και στο 45' έριξε τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά νοκ άουτ, καθώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 71' με το γκολ του Ριβάλντο.

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Μόρις, Τζιόλης, Μάτος (76' Σιμάο), Ιβανσιτς, Καραγκούνης (68' Νίνης), Σαλπιγγίδης (86' Μανούτσο), Παπαδόπουλος.

ΑEK (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Πλιάτσικας, Μπούρμπος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Καφές (62' Ζούλιο Σέζαρ), Τόζερ (33' Ενσαλίβα), Ριβάλντο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλος (46' Καλόν), Μπλάνκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα