Οι τρεις «σωματοφύλακ... ιτς» της Λάρισας

Οι τρεις «σωματοφύλακ... ιτς» της Λάρισας

Γιώργος Ντυμένος
Οι τρεις «σωματοφύλακ... ιτς» της Λάρισας

bet365

Οι Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Νούνιτς έχουν πάρει από το... χέρι τους «βυσσινί» και στο AEL Fc Arena παρουσιάζονται ως τα «μεγάλα αφεντικά»!
Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η ΑΕΛ και στην αυγή του 2019 προέρχεται από δύο σερί νίκες στον κάμπο, όπου αρχικά κέρδισε τον Αστέρα με 3-2 για το Κύπελλο και χθες 3-0 τον Απόλλωνα στη Super League. Αυτόματα το... ταμείο δείχνει 6 γκολ σε έξι ματς, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου και μετά οι «βυσσινί» ξεκίνησαν ένα εντυπωσιακό κρεσέντο στο AEL Fc Arena, όπου σε 5 αγώνες τους έχουν 4 νίκες και μία ισοπαλία και σε αυτό το διάστημα πέτυχαν 12 γκολ. Κατά σειρά κέρδισαν τον ΠΑΣ (2-0), τον Πανιώνιο (4-2), τον Αστέρα (3-2) και τον Απόλλωνα (3-0) και ενδιάμεσα έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΚ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι είναι διακριθέντες, όμως στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν οι Μίλος Ντέλετιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Μάρκο Νούνιτς. Πρόκειται για τους τρεις, τρόπο τινά, σωματοφύλακες της Λάρισας, όπου στο AEL Fc Arena προβάλουν ως τα απόλυτα αφεντικά.
Ο πρώτος σε αυτό το διάστημα βρήκε στόχο δύο φορές, έδωσε μία ασίστ και κέρδισε το πέναλτι που ευστόχησε ο Φατιόν στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Τον βλέπουμε κυρίως στα «φτερά», αλλά ο 25χρονος συγκλίνει στον άξονα και πατά περιοχή ως δεύτερος φορ ή απειλεί με μακρινά σουτ έξω από τα αντίπαλα καρέ. Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα σε «Αγιαξ της Ηπείρου» και «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε αθροιστικά επτά τελικές εκτός της περιοχής των Βελλίδη και Χουάντερσον αντίστοιχα.
Ο δεύτερος ήρθε πέρσι τον Γενάρη στα μέρη μας και το μεγαλύτερο διάστημα τον βλέπαμε ως «8αρι», δίπλα κυρίως στον Φατιόν. Εσχάτως όμως αναλαμβάνει περισσότερες δημιουργικές πρωτοβουλίες και ουσιαστικά παίζει πίσω από το «9αρι». Σε αυτά τα παιχνίδια σκόραρε κόντρα στον ΠΑΣ και είχε δύο ασίστ, με τη χθεσινή στο τέρμα του Νούνιτς να είναι μακράν η κορυφαία του στιγμή, καθώς έκανε εξαιρετική ενέργεια. Μάλιστα με «κυανέρυθρους« και «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ο πρώτος πασέρ των «βυσσινί», ενώ και στα άλλα τρία ματς ήταν μέσα στους τρεις πρώτους παίκτες της ΑΕΛ με τις περισσότερες σωστές επιθετικές μεταβιβάσεις.
Ο Σλοβένος στράικερ από την πλευρά του ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και μέχρι πρόσφατα είχε να λέει «μόνο» για τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ηρόδοτο για το Κύπελλο. Αλλά στα τέλη της περασμένης χρονιάς πήρε... μπρος και έχει έκτοτε βρει δίχτυα πέντε φορές, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν στους αγώνες του κάμπου. Με Πανιώνιο και Απόλλων «χτύπησε» εις διπλούν και φαίνεται πως χρειάζονταν χρόνο. Αλλωστε πλέον παίρνει και μπάλες, όπως π.χ. συνέβη κόντρα στους «κυανέρυθρους» όπου έβγαλε συνολικά 7 τελικές.
Ετσι λοιπόν δύο Σέρβοι (Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς) μαζί με έναν Σλοβένο (Νούνιτς) φαντάζουν ως οι... άρχοντες του κάμπου για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα