Η αλήθεια για τον Μήτρογλου! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Η ομάδα της Μαρσέιγ δεν είχε και δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον Μήτρογλου για τον Γενάρη. Το gazzetta.gr αναλύει το... μέτωπο με την Equipe, την εμπιστοσύνη της διοίκησης και της ομάδας και το... παράθυρο της Κίνας.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με απίθανα δώρα σε περιμένει στα φρουτάκια, από σήμερα ως τις 17/12! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Μητρογκόλ παρότι πήγε στην Μαρσέιγ σε μία περίοδο που είχε θέμα τραυματισμού και ετοιμότητας δεν του δόθηκε κανένας χρόνος πίστωσης από τον γαλλικό Τύπο και ειδικά από την Equipe. Στην Γαλλία διαρρέεται πως το συγκεκριμένο έντυπο έχει... θέμα με την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου λόγω της κόντρας του με την διοίκηση των Μασσαλών, το γεγονός ότι δεν είχε τις πρώτες δηλώσεις του αλλά και επειδή είναι πιο εύκολος στόχος γιατί δεν είναι Γάλλος. Απλά και ξεκάθαρα λοιπόν τα πράγματα. Ο Κώστας Μήτρογλου ακόμα και με προβλήματα ετοιμότητας, φημολογίες, γκρίνια και οτιδήποτε άλλο έχει σκοράρει ήδη σε τρία ματς ενώ η Equipe είχε την... ατυχία την ημέρα που τον αμφισβητούσε ανοιχτά να γίνει το ματς με την Ρεν στο Κύπελλο όπου ο διεθνής φορ βρήκε δίχτυα και σκόραρε και στην διαδικασία των πέναλτι.

Αυτό που ήταν και παραμένει σαφές και πέρα για πέρα αληθινό είναι πως στην Μαρσέιγ επένδυσαν πάνω στον Μήτρογλου. Τον πίστευαν και τον πιστεύουν και δεν υπήρχε ούτε υπάρχει περίπτωση να έφευγε τον Γενάρη από εκεί. Υπήρχε και υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη και στήριξη πάνω του από την διοίκηση και την ομάδα. Το μοναδικό... παράθυρο που υπάρχει για τον Κώστα Μήτρογλου είναι να έρθει ξανά μία μεγάλη πρόταση από την Κίνα. Σε αυτήν την περίπτωση ίσως να μην απορριφθεί, όπως είχε γίνει όταν έπαιζε στην Μπενφίκα. Σε αυτήν την φάση πώς οι Μαρσεγιέζοι έχουν πρόθεση να στηρίξουν τον Μήτρογλου για τουλάχιστον 1 ή 1,5 χρόνο. Άλλωστε για τον γαλλικό Τύπο τα είχε πει ο Ζοζέ Ανιγκό στο Gazzetta.gr. Θυμηθείτε το ξανά εδώ.