Πρωτοσέλιδο στη L' Equipe ο Μήτρογλου!

Πρωτοσέλιδο στη L' Equipe ο Μήτρογλου!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρωτοσέλιδο στη L' Equipe ο Μήτρογλου!

bet365

Η φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου κοσμεί το πρωτοσέλιδο της σημερινής έκδοσης της L' Equipe με την γαλλική εφημερίδα να καταγράφει την μέχρι στιγμής παρουσία του «πιστολέρο» στη Μαρσέιγ.

O Μήτρογλου σε 8 ματς με τους «Φωκαείς» έχει σκοράρει 2 τέρματα με τον γαλλικό Τύπο να ασκεί αυστηρή κριτική στον Έλληνα φορ.

Η πολυδάπανη μεταγραφή σε συνδυασμό με τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν, αλλά και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του Μήτρογλου δίνουν την δυνατότητα στα γαλλικά media να «πυροβολούν» τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα.

Στο άρθρο της L'Εquipe για τον έμπειρο φορ που έχει τίτλο «Εξαντλείται η πίστωση», τονίζεται πως ο Ρούντι Γκαρσία δεν έχει πεισθεί από τις δυνατότητες του, αλλά η διοίκηση συνιστά υπομονή, καθώς είναι νωρίς ακόμη για να κριθεί. Mεταξύ άλλων αναφέρει:

«Παρά τους όμορφους λόγους στην άφιξη του, η αγορά του Μήτρογλου περιείχε όλο τον πανικό που έχουν οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Το γεγονός ότι ο Ελληνας επιθετικός έμεινε στον πάγκο για τρία ματς και ότι δεν έχει πείσει κανέναν στη Μαρσέιγ, ειδικά τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία, έχουν κάνει λίγο άβολη τη θεση του. Ο Γάλλος προπονητής που δεν έχει ενθουσιαστεί από όσα είδε από τον σκόρερ, δεν είναι αντίθετος με την ιδέα να βρει άλλον επιθετικό, ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Δηλώσεις έχει κάνει και ο ατζέντης του «Μητρογκόλ», Πάνος Γαλαριώτης, ο οποίος τονίζει πως ο Μήτρογλου είναι χαρούμενος στη Μασσαλία και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του αποφεύγοντας να ασχολείται με την κριτική που ασκείται από τον Τύπο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα